Yasak Elma'da son bölüm neler oldu? Yasak Elma 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma'da son bölüm neler oldu? Yasak Elma 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Dün gece merakla beklenen Yasak Elma 37. bölümü ile ekranlara geldi. Peki, son bölümde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Yasak Elma dizisi her Pazartesi FOX TV ekranlarına yeni bölümleriyle geliyor. Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci’nin yer aldığı dizinin yeni bölümleri seyirciler tarafından merakla takip ediliyor.

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Kemal’i bir kadınla otel odasında basan Zehra ve Halit büyük bir şok yaşarlar. Kemal Zehra'yı ne kadar ikna etmek istese de başarılı olamaz. Yanlarında olan Ender ise Yıldız’ı otele girerken gördüğü için onun bir oyunu olduğunu anlar Halit'i Yıldızı’ın orada olduğuna ikna etmeye çalışır. Kamera kayıtlarından bunu ispatlar. Halit büyük bir kızgınlıkla eve gelir fakat Yıldız buna hazırlıklıdır. Otele gittiğini ve oradaki bir antikacıdan Halit’e hediye baktığını söyleyerek onu ikna eder. Bu arada Dündar ile Zeynep evlilik hazırlıklarına başlayıp nikâh günü almışlardır. Alihan ise üniversiteden bir arkadaşı ile karşılaşıp birlikte gezmeye başlar. Bu durum Zeynep'i çileden çıkarır. Dündar bekârlığa veda partisi için Alihan Hakan Emir ve Caner'i bir eğlence yerine davet eder Fakat gecenin ilerleyen saatlerinde kavga çıkar hepsi nezarete düşerler. Aynı Gece Yıldız Zeynep'e evde bir bekarlığa veda partisi verir. Fakat gelen dansçı umdukları gibi çıkmaz lila Zehra ve Zerrin'in katıldığı bu parti Halit'in baskınıyla son bulur. Bu arada Zehra Kemal'in bütün barışma çağrılarına babasının tepkisinden korktuğu için yanıt vermez. Sonunda Halit'in zoruyla Kemal ve Zehra boşanma dilekçesini imzalarlar. Mustafa Asuman’ı sürekli para için sıkıştırmaktadır. Yıldızı’In İstanbul'da nerede çalıştığını öğrenmek için Asumanı zorlar Bu arada Halit ile evlendiğini ve Halit'in zengin bir işadamı olduğunu öğrenir. Asuman Mustafa'yı engel olmak için tartıştıkları sırada onu bıçaklar. Erim ise yurt dışında okumak istememektedir psikolojisinin bozulduğunu söyleyerek eve dönmek ister. Halit sonunda şirketin yeni genel müdürü ile birlikte onun eve dönmesine razı olur. Havaalanında Ender ve Caner karşılarında Kaya'yı görünce büyük şaşkınlık yaşarlar.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Yasak Elma yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ender ve Kaya birbirlerini gördükleri ne hiç memnun değillerdir. Aralarındaki sır er geç ortaya çıkacaktır.