Yasak Elma’nın 72. Bölüm yeni fragmanı yayınlandı! Şahika’dan Halit’e şok teklif!

Yasak Elma’nın 72. Bölüm yeni fragmanı yayınlandı! Şahika’dan Halit’e şok teklif!
Fox Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma’nın 72. Bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Şahika’nın Nadir’i öldürdüğü ortaya çıkarken Şahika’nın Ender’e yaptığı teklif ise şok etkisi yaratıyor.

Şahika’dan Halit’e şok teklif!

Yasak Elma’nın 72. Bölümü yeni fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Şahika’nın Nadir’i öldürdüğü ortaya çıkarken Şahika’nın Halit’e yaptığı teklif ise şok etkisi yaratıyor.

YASAK ELMA’DA SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Halit’in iflas etmesinden sonra Zehra, Lila ve Erim yeni hayatlarına uyum sağlamaya çalışırken Yıldız yeni hayata ayak uyduramaz. Şahika ise kocası Nadir’i zehirler ve holdingin başına geçer. Zenginleşen Şahika ise Ender’in yeni hedefi haline gelir.

YASAK ELMA 72.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yasak Elma’nın 72. Bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Şahika’nın katil olduğu ortaya çıkarken Şahika Halit’e asistanım olur musun diye teklifte bulunuyor. Bu teklif karşısında şok yaşayan Halit, Şahika’ya senin yaptığın hiçbir teklife evet demem diyor.

DİZİNİN KONUSU

Talat Bulut, Şevval Şam, Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece gibi ünlü oyuncuların yer aldığı dizi de Şahika ve Leyla, Yıldız ve Halit’i ayırmak için iş birliği yapar. Planın başarılı olmasından sonra ise Şahika ve Leyla birbirine düşer.