Yasak Elma’nın 74. Bölüm 1. fragmanı yayınlandı! Ender ile Şahika anlaşıyor mu?

Yasak Elma’nın 74. Bölüm 1. fragmanı yayınlandı! Ender ile Şahika anlaşıyor mu?
Fox Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma’nın 74. Bölüm 1.fragmanı yayınlandı. Yayınlanan bölümde şok edici gelişmeler yaşanırken dizinin hayranları Yasak Elma’nın 74. Bölüm 1. Fragmanı yayınlandı mı? sorusunun cevabını arıyor.

Yasak Elma, 74.bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlanan bölümde şok edici gelişmeler yaşanırken dizinin hayranları Yasak Elmanın 74.bölüm 1.fragmanı yayınlandı mı? sorusunun cevabını arıyor. İşte Yasak Elma dizisinde yaşananlar ve 74.bölüm 1.fragmanı haberimizin detayında…

YASAK ELMA 73. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yıldız’ın yeni patronu onu yemeğe çıkarmak ister. Ancak Yıldız bu teklife olumsuz yanıt verir. Halit ise Şahika’nın asistanlık teklifini kabul eder. Ender ise Halit’i holding’te gördükten sonra peşine adam takar. Kaya ise Şahika’dan Ender ile arasındaki husumeti bitirmesini ister. Şahika yakın zamanda buna kesin çözüm bulacağını söyler.

YASAK ELMA 74.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yasak Elma’nın 74. Bölüm 1.fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Şahika, Ender’e anlaşma talebinde bulunuyor. Anlaşma karşılığında ise Ender’e hisse teklifinde bulunur. Ender’in amacı ise şirkette yüzde 5 hisseye sahip olmak ve Halit’i yanına almaktır. Yeni gelen CEO ile yemeğe çıkan Yıldız ile CEO arasında yakınlaşma yaşanacak.