Yasak Elma’nın 75. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yiğit, Ender’in annesi olduğunu öğreniyor!

Yasak Elma’nın 75. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yiğit, Ender’in annesi olduğunu öğreniyor!
Fox Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma’nın 75. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan bölümde şok edici gelişmeler yaşanırken dizinin hayranları Yasak Elma’nın 75. Bölüm 1. Fragmanı yayınlandı mı? sorusunun cevabını arıyor.

Yiğit, Ender’in annesi olduğunu öğreniyor!

Yasak Elma, 75.bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlanan bölüme Şahika’nın Ender’e teklifi damga vururken dizinin hayranları Yasak Elmanın 75.bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun cevabını arıyor. İşte Yasak Elma 74.bölümde yaşananlar ve 75.bölüm fragmanı haberimizin detayında…

YASAK ELMA 74. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yasak Elma 74.bölümüyle ekrana geldi. Yeni bölümde Yeni bölümde Şahika, Ender’e anlaşma talebinde bulunuyor. Anlaşma karşılığında ise Ender’e hisse teklifinde bulunur. Ender’in amacı ise şirkette yüzde 5 hisseye sahip olmak ve Halit’i yanına almaktır. Yeni gelen CEO ile yemeğe çıkan Yıldız ile CEO arasında yakınlaşma yaşandı.

YASAK ELMA 75.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yasak Elma’nın 75. Bölüm 1.fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Yiğit eline geçen bir mektup ile Ender’in gerçek annesi olduğunu öğreniyor. Yiğit’e verilen mektupta “Yiğit’im gerçekleri senin yüzüne karşı söyleyemediğim için beni affet. Seni ben büyüttüm ama bir başkası doğurdu. Günü birinde onu bulmak istersin diye bu satırları yazıyorum. Öz annen sana bakmak istemeyip hemşireye vermiş. Annenin fotoğrafı zarfın içinde” ifadeleri yer alıyor.