Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece, son durumunu sevenleriyle paylaştı! Koronaya yakalanmıştı

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece, son durumunu sevenleriyle paylaştı! Koronaya yakalanmıştı
Geçtiğimiz hafta korona virüse yakalanan sevilen oyuncu Eda Ece, sağlık durumunu takipçileriyle paylaştı. Virüse yakalandığı için Yasak Elma'ya ara vermek zorunda kalan Eda Ece, sağlık durumuna ilişkin yaptığı paylaşımda "Yarın karantinamın son günü. Şu anda iyiyim. Hastalığın 1-7 günü hiç de iyi değildim" dedi.

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, korona virüse yakalandıktan sonra diziye ara vermek zorunda kalmıştı. Korona tedavisi için evinde karantinası devam eden güzel oyuncu, sosyal medya hesabından sağlık durumuna ve yaşadığı sürece ilişkin açıklama yaptı.

Karantinada son günü olduğu bilgisi paylaşan Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece, “Herkese merhaba! Haberlerden duyduğunuz üzere maalesef ben de korona virüs geçiriyorum. Yarın karantinamın son günü. Şu anda iyiyim. Hastalığın 1-7 günü hiç de iyi değildim. Şu an çevremde hala bir sürü hasta insan var, ülkemizde canıyla uğraşan bir sürü insan var, restoranların açılmış olması gibi şeylere inanamıyorum. Bazı sektörlerin çok etkilendiğini de biliyorum ama nasıl olacak endişeliyim” dedi.

"HASTA OLAN HERKESİN BİR AN ÖNCE İYİLEŞMESİNİ DİLİYORUM”

Kalabalıkta çalışanları uyaran ünlü oyuncu, paylaşımının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Bizim gibi kalabalıkta çalışan herkes, lütfen kendinize dikkat edin. Neyse, hastalığım boyunca tek güldüğüm an bu filmi izlediğim andı. O kadar çok seviyorum ve gülüyorum ki yıllar sonra yine beni mutlu etti. Gülmek bu hayattaki en güzel şey. Hasta olan herkesin bir an önce iyileşmesini, yüzlerinin gülmesini diliyorum. Aramalar ve mesajlar için de teşekkür ederim. Ben de sizi çok seviyorum."