Yasak Elma’ya hangi oyuncu katıldı? Yasak Elma’ya bomba transfer!

Yasak Elma’ya hangi oyuncu katıldı? Yasak Elma’ya bomba transfer!
Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade’nin başrollerini paylaştığı FOX TV’nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı.

FOX TV’nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma’nın kadrosuna yeni bir isim katılıyor. Ekranların sevilen dizisinde en son bölümde, Yıldız yeni patronu ile sorunlar yaşarken Halit ise borsada kağıtlarının değerlendiğini öğrendi. Eski hayatına geri dönebileceğini anlayan Halit ise bu bilginin gizli kalması için elinden geleni yapıyor. Halit’in planı ise merak konusu oldu.

YASAK ELMA 73.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yasak Elma 73.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Yıldız’ın yeni patronu onu yemeğe çıkarmak ister. Ancak Yıldız bu teklife olumsuz yanıt verir. Halit ise Şahika’nın asistanlık teklifini kabul eder. Ender ise Halit’i holding’te gördükten sonra peşine adam takar. Kaya ise Şahika’dan Ender ile arasındaki husumeti bitirmesini ister. Şahika yakın zamanda buna kesin çözüm bulacağını söyler. Yeni bölümde Ender, arabasına biner ve kontağı çevirmeden önce kararsız kalır. Acaba Ender, kontağı çevirecek mi?

YASAK ELMA’NIN YENİ OYUNCUSU CAN NERGİS KİMDİR?

Daha önce Tatlı İntikam, Paşa Gönlüm gibi dizilerde oynayan en son ise “Börü” adlı dizide rol alan Can Nergis, model ve oyuncudur. Oyunculuk kariyerinden önce mankenlik kariyeri bulunan Nergis,

27 Mayıs 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İlk orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan Can Nergis, üniversite eğitimi için İngiltere'nin başkenti Londra'ya gitti.

Bir süre sonra Uzak Doğu'ya giden ve Tayland’da modellik yapan oyuncu 8 yıl kaldığı bu ülkede bir de restoran açmıştır. 2011 yılında Türkiye’ye dönen Can Nergis asıl ününü isse Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı karakterle yakaladı.