Yasaklarda bile inşattı süren Galataport'ta Acun'un Survivor'u için iki gün paydos

Yasaklarda bile inşattı süren Galataport'ta Acun'un Survivor'u için iki gün paydos
Survivor'da final günü adım adım yaklaşırken Acun Ilıcalı, Survivor finalinin Galataport'ta yapılacağını açıkladı. Galataport İstanbul şantiyesinde korona virüs salgını nedeniyle bir süredir azaltılarak devam eden inşaat faaliyetleri kısa bir süreliğine durdurulmuştu. Survivor finali için hazırlıklarla beraber Galataport'ta bir kaç gün çivi bile çıkılmayacağı açıklandı.

Survivor'da final günü adım adım yaklaşırken Acun Ilıcalı, Survivor finalinin Galataport'ta yapılacağını açıkladı. 3 gün sonra gerçekleşecek olan Survivor finali için Galataport'ta çalışmalar hızlandı.

GALATAPORT NEREDE?

Galataport İstanbul Karaköy’de yer alıyor. Galataport veya Salı Pazarı Kurvaziyer Limanı Projesi Karaköy Rıhtımı ile Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı Kampüsü’ne ait bina arasındaki sahil şeridinde yer almaktadır. Karaköy Sahilini düzenleme amaçlı yapılmış bir çalışmadır.

SURVİVOR FİNAL PROGRAMI

12 Temmuz Pazar: Son üç yarışmacı ile Survivor'dan elenen eski yarışmacılar arasında Yüzleşme Konseyi yapılacak. Canlı yayında yapılacak oylama ile finale kalan iki isim belli olacak.

13 Temmuz Pazartesi: İki finalist aynı gece Acun Ilıcalı ile birlikte özel uçakla İstanbul'a gelecek.

13 Temmuz Pazartesi ve 14 Temmuz Salı günü iki gün sürecek Survivor 2020 büyük finali başlayacak.

14 Temmuz Salı günü Survivor 2020 şampiyonu canlı yayındaki sms oylaması sonucuyla belli olacak.