Yasin Öztürk'e saldıran Sait Dağdaş Yeni Akit'e sığındı

Yasin Öztürk'e saldıran Sait Dağdaş Yeni Akit'e sığındı
TBMM'de Yasin Öztürk'e saldırı girişiminde bulunan Sait Dağdaş, Yeni Akit'e verdiği röportajında akıl almaz iddialarda bulundu.

Meclis'teki makam odasında İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'e saldıran, Sait Dağdaş iktidara yakınlığı ile bilinen Yeni Akit'e röportaj verdi.

Geçtiğimiz 10 Kasım'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden, Öztürk'ün konuyu gündeme getirmesinin ardından Dağdaş, Orman Genel Müdürlüğü'ndeki görevinden alınmıştı.

AKP'li milletvekillerinden aldığı ziyaretçi kartıyla TBMM'ye giren Sait Dağdaş, Yasin Öztürk'ün makamına gidip, kendisi için Meclis kürsüsünde yaptığı konuşmayla ilgili, "O sözleri sana iade etmeye geldim" dedi. Gerilen ortamda Öztürk de makamında kendisine hakaret eden Dağdaş'ı önce kovdu, direnince de etkisiz hale getirdi.

Dağdaş, iktidara yakın Akit Gazetesi'ne sığınarak masum olduğunu ve saldırıya uğradığını savundu!

Mustafa Kemal Atatürk'le ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın çarpıtıldığını iddia eden Dağdaş, "İYİ Partili Yasin Öztürk de paylaşımımdaki ifadeleri çarpıtarak TBMM kürsüsünde hakkımda konuşmuştu. Beni kastederek 'Bu ülkede yediğin ekmekler boğazında kalır' demişti. Onu makamında ziyaret etme amacım, hakkımdaki önyargısını kırmak ve tanımadan çok ağır hakaretler ederek hakkımda oluşturduğu algının yanlış olduğunu kendisine de göstermekti" diye konuştu.

İlgili Haberler