Bu cerrahi müdahale ile yüzde kırışıklık devrine son

Bu cerrahi müdahale ile yüzde kırışıklık devrine son
Yaşlanmanın doğal belirtilerinden olan kırışıklıkların yüz germe ameliyatıyla son bulacağını uzmanı açıkladı.

tv100’ün haberine göre; Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, hem kadınlara hem de erkeklere uygulanabilen yüz gençleştirme estetiği hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Yüz germe ameliyatı sarkma, deri fazlalığı ve kırışıklıklardan kurtulmanın güvenli ve güvenilir bir yolu olduğu vurgulandı. Yüz germe ve boyun germe, alt yüz ve boyun bölgesine daha genç, dinç ve estetik bir görünüm kazandırdığı bildirildi.

UZMAN BİR ESTETİK CERRAH SEÇMENİZ BU AÇIDAN ÇOK ÖNEMLİ

Estetik cerrahınız, hedeflenen başarıyı yakalamak için cilt kalitenizi, saç çizginizi, saç şeklinizi ve kemik yapınızı değerlendirerek sizin için en uygun yaklaşımı belirleyecektir. Yılların yüz ve boyun germe deneyimine sahip deneyimli ve alanında uzman bir estetik cerrah seçmeniz bu açıdan çok önemlidir.
Tam ve uyumlu bir yüz gençleştirme için genellikle göz kapağı ameliyatı ve kaş kaldırma ile kombine edilir. Daha az yüz yaşlanması ve cilt gevşekliği olan daha genç bireyler için, mini yüz germe, izsiz, daha kısa iyileşme süresi ile mükemmel estetik sonuçlar sağlayabilen daha az invaziv bir cerrahi seçenektir.

İYİLEŞME SIRASINDA NELER BEKLENEBİLİR?

İlk yedi ila on dört gün boyunca şişlik ve morluk yaşanabilir. Bununla birlikte, rahatsızlık minimaldir ve ilaçla kolayca kontrol edilir. Dikişler yedi gün içinde alınır ve hastaların çoğu ilk ya da üç hafta içinde iş ve sosyal aktivitelerine geri döner.
Nihai sonuçlar, genellikle altı aya kadar devam eden iyileşme ile altı ila sekiz hafta içinde belirgin hale gelir. Yüzünüzün ve boynunuzun orta ve alt kısmı daha pürüzsüz, daha genç ve doğal bir şekle sahip hale gelecektir. Sağladığı doğal görünümle hasta memnuniyeti en yüksek estetik cerrahi operasyonları arasında yer alır.

İŞLEM HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER

Estetik cerrahınız, sarkık yüz ve boyun cildini yeniden şekillendirmek için kulak ve kafa derisi çevresinde göze çarpmayan yani mümkün olduğunca gizlenebilen minik kesiler yapar. Boyun bölgesi ek çalışma gerektiriyorsa çene altında da küçük bir kesi yapılabilir. Dikiş ve zımba kombinasyonu kullanılır ve ameliyattan sonra bir ila iki gün boyunca kontrol altında kalmanız gerekebilir.

İstenen estetik işleminin kapsamına bağlı olarak, tam donanımlı bir hastanede prosedür hafif genel anestezi veya intravenöz sedasyon altında üç ila altı saat arasında sürebilir. Genellikle ameliyatın olduğu gün eve gidilebilir. Hastalar pansumanların değiştirilmesi ve/veya çıkarılması için ameliyattan yaklaşık 48 saat sonra kontrole gelirler.

İlgili Haberler