Yaşlıların yardımına koştular

Yaşlıların yardımına koştular
Korona virüs salgını nedeniyle evinden çıkamayan 65 yaş ve üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için birçok kurum ve kuruluşlar çeşitli yardım kampanyaları düzenlerken, hayırseverler de yaşlıların mağdur olmaması için düğmeye bastı. Uludağ Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı ve CAGSİAD Yönetim Kurulu Üyesi olan Erdoğan Uludağ, çalışma arkadaşlarıyla birlikte evlerinden çıkamayan yaşlılara yardım

Sanatçı Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap Derneği’yle birlikte yardım faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Uludağ, Twitter’dan yaptığı açıklamada, “65 yaş üstü ve/veya kronik hastalığı bulunan yurttaşlarımızın sokağa çıkması #korona virüs nedeniyle sınırlandırıldı. #EvdeKal’acak maddi durumu yetersiz ve kimsesiz yaşlılarımızın gıda ve temizlik maddesi ihtiyaçlarını alışveriş sitelerinden karşılayıp adreslerine ulaştırıyoruz” ifadesini kullandı.

“KOVİD-19’UN YAYILMASINI ENGELLİYORUZ”

Bu zor günlerde yaşlıların kapılarını çalıp hazırladığımız erzakları onları rencide etmeden ulaştırıyoruz diyen Uludağ, “Maddi yardımdan ziyade, erzak yardımı yaparak yaklaşık bine yakın ailenin evde kalmalarını sağladı. Bu sayede virüs taşıması olası yaşlıların dışarı çıkmalarını engelleyerek Kovid-19’un yayılmasını engelliyoruz. Bu oluşumda bana yardımcı olan Haluk Levent ve Halit Aras Yeniaras başta olmak üzere tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.