Yassag hemşerim. Site sakinlerine yılbaşı yasakları böyle duyuruldu

Yassag hemşerim. Site sakinlerine yılbaşı yasakları böyle duyuruldu
Korona virüs salgını nedeniyle diğer yıllardan farklı geçecek yılbaşı için site sakinlerine WhatsApp üzerinden uyarıda bulunuldu.

Korona virüs salgını nedeniyle bu yıla, sosyal mesafe ve maske kuralları çerçevesinde girilecek. Tüm Türkiye genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları yılbaşı akşamı da geçerli olacak. Ancak ekipler, evlerde de parti ve benzeri organizasyonların düzenlenmesini önlemek için teyakkuzda olacak. 

Bu nedenle site yönetimleri tarafından, site sakinlerine yılbaşı yasakları ile ilgili bilgilendirme mesajları gönderilmeye başlandı. Yine bir site tarafından vatandaşlara gönderilen mesajda şu ifadelere yer verildi:

Sayın site sakinimiz, korona virüs kısıtlamaları gereğince tarafımıza Emniyet Birimlerinden gelen tebligata göre yılbaşı eğlencesi yapmak, site ortak alanlarda dolaşmak, ev içlerinde kalabalık gruplarda bulunmak, kesinlikle yasak olup, sivil polisler vasıtası ile ayrıca denetim yapılacağı bildirilmiştir. Gerekli özeni göstereceğinizi umar bu vesile ile sağlıklı bir yıl geçirmenizi dileriz. 

whatsap.jpeg