Yatılı okulun altında 215 çocuk cesedi!

Yatılı okulun altında 215 çocuk cesedi!

Kanada''nın British Columbia eyaletinde, geçmişte yerlileri asimile etmekte kullanmış olan ve 1978 yılında kapatılan Kamloops Yerli Yatılı Okulu''nda 215 çocuğun ceset kalıntıları bulundu.

Reuters''in haberine göre Kamloops kentindeki yerlilerin lideri Rosanne Casimir, ulaştıkları ön bilgilerin, ölen çocukların okul kayıtlarına geçmediğini gösterdiğini belirtti ve "Bazı cesetler 3 yaşındaki çocuklara ait" dedi

***

Bu haberi bilginize sunmamın sebebi sadece Batı''daki soykırım zihniyetinin üç yaşındaki çocuklara bile kıydığını hatırlatmak değildir.

Haberde "Kanada''da yerliler, çocuklarını 1800 ve 1900''lerde hükümet ve dini yetkililer tarafından yönetilen ve yerli çocukları asimile etmeyi amaçlayan yatılı okullara göndermeye zorlanıyordu." bilgisi de veriliyor!

Yani neymiş? Asimilasyon okulunu, dini yetkililerin desteğinde hükümet kurmuş ve katliama zemin hazırlamış!

Bugün de insanlık, kaynağı çok iyi bilinmekle birlikte henüz resmen açıklanmamış bir virüs bahanesiyle insanın genetik yapısını değiştiren aşılara hükümetler ve dini yetkililer tarafından mecbur ediliyor!

Öyle ki güçlü bağışıklık sistemlerinden ve şekerle zehirlenmemiş olmalarından dolayı virüsün neredeyse hiç etkilemediği çocuklara da aşı onayı verilmeye başlandı.

Avrupa İlaç Ajansı, Pfizer-BioNTech aşısının 12-15 yaş aralığında kullanımına onay verdi.

ABD ve Kanada, Pfizer''ın ergenlik çağındaki çocuklarda kullanımına geçtiğimiz günlerde onay vermişti

WHO Avrupa Direktörü Hans Kluge, devamlı olarak pandeminin nüfusun en az yüzde 70''i aşılanmadan sona ermeyeceği uyarısı yapıyor.

***

Türkiye''de ise aşı olanlara karekodlu aşı kartı verilmesinden sonra Bulgaristan sınırında aşı kartıyla giriş-çıkışlar başladı!

Habere göre Edirne Vali Yardımcısı Ali Uysal, aşı kartı sorulması uygulamasına Türkiye ve Bulgaristan''ın aldığı ortak kararla başladıklarını açıkladı. Uysal, "Bulgaristan''dan gelen kişilerin ikinci doz aşıyı en az 14 gün önce yaptırmış olması şartıyla bu karara varıldı"" dedi. İki ülke karşılıklı olarak PCR testinin yanı sıra aşı kartıyla da ülkelere giriş yapmalarına izin vermeye başladı.

Peki bu kararı kim almış? Haberde, "Sağlık Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı''nın aldığı kararla" deniliyor! Meclis''in haberi var mı? Türkiye ile Bulgaristan hükümetlerinin, seyahat özgürlüğünü kısıtlamak demek olan bu kararı vermeye yetkisi yok ki! Meclis kararı gerekir!

***

Bir de aşı olduktan sonra kan pıhtılaşmasından ölenlerin artması üzerine, bazıları, "Hastalığı geçirip BioNTech ile aşılananlarda ciddi yan etkiler görülüyor. Bu sebeple hastalığı atlatanlar Sinovac ile aşılansın" önerisinde bulunmaya başladı.

Türkiye''de aşı konusunda uzmanlığı olmayan çocuk doktorları, çocukların da aşılanmasını istiyor. Bu işte bir gariplik yok mu ey akıl sahipleri?

Sıra, orduya yani Mehmetçiklere de geliyor! Türkiye, sonuçları bilinmeyen ama genetik yapıyla oynandığı kesin olan ve küresel bir sahtekârlıkla aşı denilen sıvıları, bütün yaş gruplarına uygularsa, bütün nüfusun aynı anda hastalanması durumunda ne yapacak veya ne yapabilir hiç düşündünüz mü?

Virüsün kaynağı tespit edilmeden aşı nasıl üretilebilir? Bu sorunun tek cevabı vardır: Virüsü ve aşıyı üretenler aynı merkezlerdir! Deniliyor ki "Virüsün DNA dizilimi çıkarıldı." Bunu kim söylüyor? Virüsün ilk çıktığı ülke olarak kabul edilen Çin söylüyor! Peki dünyada veya sizin üniversitelerinizde bunu teyit eden tek bir bilimsel araştırma var mı?

Yerli çocuklarına acımayan Batı''nın ürettiği sıvıları neredeyse kutsal su sayıp içeceksiniz ey akıl sahipleri! Ya gerçekten küresel çapta çocukları da kapsayan bir nüfus azaltma operasyonu uygulanıyorsa...

Yazarın Diğer Yazıları