Yavaş, İYİ Partili gençlerle buluştu

Yavaş, İYİ Partili gençlerle buluştu
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlediği Gençlerle Buluşma programına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti'nin düzenlediği Gençlerle Buluşma programına katıldı.

Burada bir konuşma yapan Yavaş, gençlere çağrıda bulunarak “Gelin yönetime katılın Ankara’yı birlikte idare edelim. Yanlış yapacaksak da birlikte yapalım. Çoğunluğun verdiği karar bir kişiden daha doğrudur. Sizler bizlere güvendiniz destek oldunuz. İnşallah başınızı dik gezdirmenin zevkini yaşayacağız. Türk gençliği var umudumuzu tüketmeden yolumuza devam edeceğiz. İnşallah Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emaneti Cumhuriyeti birlikte yaşatmaya devam edeceğiz, koruyacağız” ifadelerini kullandı.

Programı Twitter hesabı üzerinden de paylaşan Mansur Yavaş, paylaşımına "İYİ Parti Gençlik Kolları’nın düzenlediği, Genel Başkan Sn.@meral_aksener’in katılımı ile gerçekleşen Cumhuriyet İçin Gençlik Buluşması etkinliğinde gençlerle bir araya geldik. Ankaramızın dört bir yanında, Cumhuriyet coşkusunu vatandaşlarımızla yaşamaktan mutluluk duyuyoruz" notunu düştü.

İlgili Haberler