Yavuz Ağıralioğlu: 4 milyon Suriyeliye kaynak bulan devlet…

Yavuz Ağıralioğlu: 4 milyon Suriyeliye kaynak bulan devlet…
İYİ Parti Grup Başkanvekili Ağıralioğlu, 4 milyon Suriyeliye kaynak bulan devletimiz kendi emeklilerine de kaynak bulsun” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu Meclis Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada “4 milyon Suriyeliye kaynak bulan devletimiz kendi emeklilerine de kaynak bulsun” dedi.

Yavuz Ağıralioğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“EYT ile ilgili bir hassasiyet taşıdık. Bütün muhalefet partilerinin, hatta bütün partilerin seçim meydanlarında bu mevzuda bir hassasiyeti vardı, bir vaadi vardı. Bu mevzuyu iyice dillendirdik, dile getirdik. Seçim sathına girdik ve bununla ilgili birçok taleple karşılaştığımız için biz üzerimize düşeni yapıyoruz ama hükümet bizim tekliflerimize, sitemlerimize kulak kapatıyor. Bugün iktidar grubunun bizi izlemeye gelenlerin dışarı çıkmasının karşısında ‘içerde kalabilirler’ demesi gerekirken sessiz kalmaları ile aslında yaptıkları işi içlerine sindirememişliklerini hamlediyorum.

Numan Bey’in geçenlerde yaptığı bir açıklamasını basından takip edebildim. Seçime müteakip EYT’liler ile ilgili hassasiyet taşıdığını ifade etti. Ben bunu şöyle algıladım: ‘Seçim sonucuna tesir edebilecek bir yılma var EYT ile ilgili. Bu talebi absorbe biz mu mevzuda bir düzenleme yapacağız ama seçimden sora’ diyorlar.

EYT ile ilgili hassasiyetimiz şundandır: Herkese bakabiliriz. Vatandaşlar da bunun yük olduğunu bilecek sorumlulukta vatandaşlardır. 4 milyon Suriyeliye kaynak bulan devletimiz kendi emeklilerine de kaynak bulsun. Kendi iş adamına kaynak bulan devletimiz, kendi emeklisine de kaynak bulsun.”  

İlgili Haberler