Yavuz Ağıralioğlu: “Harekat planlama başka bir şey”

Yavuz Ağıralioğlu: “Harekat planlama başka bir şey”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında Saray’da yapılan Barış Pınarı Harekatı Koordinasyon Toplantısı’na AKP’li yöneticilerin de katılmasına tepki gösteren İYİ Parti Sözcüsü Ağıralioğlu, “Harekat planlama başka bir şey" dedi

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında Saray’da yapılan Barış Pınarı Harekatı Koordinasyon Toplantısı’nda AKP’li yöneticilerin de yer almasına tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın harekat başladıktan sonra kendilerine bilgi verdiğini belirten Ağıralioğlu, “harekat planlama başka bir şey. Neticede savaşa girmedik, neticede terör koridorunu yaracağız, dolayısıyla muhatabı da çok böyle kuvvetli, kıymetli hale getirmemek lazım” ifadelerini kullandı.

Tarafsız Haber Ajansı’na konuşan İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu şu ifadeleri kullandı:

“Bilgi verdi Sayın Cumhurbaşkanı dün aradı herkesi. Harekatı askerlerin planlaması lazım, komuta onlarda. Zaten Kemal Bey’i aradı, Meral Hanım’ı aradı, Devlet Bey’le görüştü dolayısıyla bir ahenk var zaten, görülüyor, biz de hassasiyetimizi söyledik. Daha fazla zaten bir ve beraber görüntüsü veriyoruz, kafi bence.

Daha iyi de olur, iyi olur ama harekat planlama başka bir şey. Neticede savaşa girmedik, neticede terör koridorunu yaracağız, dolayısıyla muhatabı da çok böyle kuvvetli, kıymetli hale getirmemek lazım.”

“ÇOK BÖYLE ŞEKİL ŞARTLARINA İHTİYACIMIZ YOK”

“İlla fotoğraf derdimiz yok, iş ahenkle yapılsın, dış politikada bizim partimiz albayrak partisidir, bizim memleketin, milletin güvenliğiyle alakalı bir irade beyan ettiler, devletin arkasında tüm muhalefet duruyor, HDP hariç dolayısıyla bir ahenk var, herkes görevini yapıyor, Allah muvafakat etsin. Çok böyle şekil şartlarına ihtiyacımız yok. Ruh beraberliğine ihtiyacımız var. O da herhalde hissiyat olarak tamam bence.”