Yavuz Ağıralioğlu: “Sadece 23 Nisan'da bakanlık koltuğuna oturabilir”

Yavuz Ağıralioğlu: “Sadece 23 Nisan'da bakanlık koltuğuna oturabilir”
Bakan Bekir Pakdemirli’nin muhalefete yönelik kullandığı ‘adi’ yakıştırmasına tepkiler sürüyor. İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu Pakdemirli için, “Sadece 23 Nisan'da bakanlık koltuğuna oturunca katlanabileceğimiz biri” ifadelerini kullandı.

Amasya’da konuşan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, meydanda seçmenlere seslenirken, muhalefete yönelik, “Bu adilere sandıkta gereken cevabı verecek misiniz?” ifadesini kullanmıştı.

Bakan Pakdemirli’nin bu ifadesine, sadece siyasilerden değil, her kesimden büyük tepki yağmıştı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu da Pakdemirli’nin bu ifadelerini sert bir şekilde eleştirdi.

Ağıralioğlu, kendisine ait sosyal paylaşım sitesinde konu ile ilgili paylaştığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Sadece 23 Nisan'da bakanlık koltuğuna oturunca katlanabileceğimiz biri, hak etmediği hâlde Tarım Bakanı olursa, utanmadan sıkılmadan milletine ‘adiler’ de der, her türlü hakareti de eder. Siz, sebze, meyve ve et fiyatlarıyla uğraşın beyefendi! Bunun mahcubiyet cümlelerini kurun.”

55887631_269643417071606_6226463180487393280_n.jpg

İlgili Haberler