Yavuz Ağıralioğlu'dan Erdoğan'a: "Bu üslûpla ve bu dille Türk Devleti yönetilemez!"

Yavuz Ağıralioğlu'dan Erdoğan'a: "Bu üslûpla ve bu dille Türk Devleti yönetilemez!"
İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Twitter'dan çağrıda bulunarak, "Bu üslûpla ve bu dille Türk Devleti yönetilemez!" dedi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i hedef alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi.

"Bu üslûpla ve bu dille Türk Devleti yönetilemez!" diyen Ağıralioğlu, Erdoğan'ın "Milletvekili de değil" sözlerine tepki göstererek, "Suç işleyince kanundan kaçılacak yer değildir milletvekilliği. Milletin vekilliği millete hizmet yeridir" ifadelerini kullandı.

Twitter hesabından paylaştığı videoya Cumhurbaşkanı'nı da etiketleyen Yavuz Ağıralioğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Vatanımız, milletimiz, dinimiz, devletimiz için alın teri döktük. Ülkemizin birliği, beraberliği için emek etik, söz verdik. Fikrimizi namusumuz belledik. Namusumuzu memleketimizin olmazsa olmaz azığı etmeye gayret ettik. Bu devletin istikbaline kastetmiş kimseye toplu iğne başı kadar müsamaha etmedik.

Bugün Cumhurbaşkanımızın sırf siyasi hasımlık ediyoruz diye bizi almak istediği terör parantezine, bizi itham ettiği ‘vatan haini’ olmak parantezinde bize dediği lafların tamamını ona iade ediyoruz.

Biz senin devletin itibarını iki paralık edercesine masaya oturup silah bıraksınlar diye devletin itibarını bıraktığın muhataplarına benzemeyiz. Biz senin 15 Temmuz alçaklığına gelene kadar “Ne istediniz de vermedik” diyerek şımarttığın FETÖ’cülere de benzemeyiz."

İlgili Haberler