Yavuz Ağıralioğlu’ndan AKP’li adaylara tepki

Yavuz Ağıralioğlu’ndan AKP’li adaylara tepki
Yaklaşan seçimler öncesi seçim çalışmalarını sürdüren AKP’li aday ve vekillerin tepki çeken açıklamalarını işaret eden İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, “Milletimizi korkutmayın. Ne bekamız ne beratımız size bağlı değildir” dedi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Cumhur İttifakı adaylarının seçimlere yönelik söylemlerini elleştirdi.

“Milletimizi korkutmayın” uyarısında bulunan Ağıralioğlu, “Bu üslûpla siyaset, sefalettir” ifadelerini kullandı.

“Ne Cennetten arsa alıyoruz; ne de Devletimizin bekasına tehdidiz. Herkese akl-ı selîm ve izan diliyorum” diyen Yavuz Ağıralioğlu’nun Twitter’dan yaptığı açıklamalar şöyle:

“Türk Milleti Ak Parti'den önce de vardı, Ak Parti'den sonra da var olacak. Türk Devleti; Zigetvar'da vefat eden Kanunî'yi oraya defnedip, hedeflerinden vazgeçmeyen bir geleneğe sahiptir. Devlet, kişilerle, partilerle, fânilerle, "berat dağıtan politikacılarla" kaim değildir.

Biz, bin defa yıkılsak bin defa yeniden ayağa kalkarız. Tarih, kendini vazgeçilmez gören nice insanlarla doludur. Milletimizi korkutmayın! Milletimizin aklı, zekası ve feraseti ile dalga geçmeyin! Ne bekamız ne beratımız size bağlı değildir. Bu üslûpla siyaset, sefalettir.

Seçimlerde şehirlerimizi yönetecek şehir eminlerimizi, suyumuzu temiz akıtacak, çöpümüzü düzgün toplayacak, yollarımızı düzgün onaracak belediye başkanlarımızı seçeceğiz. Ne Cennetten arsa alıyoruz; ne de Devletimizin bekasına tehdidiz. Herkese akl-ı selîm ve izan diliyorum.”

İlgili Haberler