Yavuz Ağıralioğlu'ndan AKP'ye uyarı

Yavuz Ağıralioğlu'ndan AKP'ye uyarı
Hukukta adaletsiz kararlar verildiğine dair açıklama yapan İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, "AK Parti'nin 'herkeste var bizde yok' deyip adalette adam kayırması siyasi münafıklığı tetikler. Hukukta keyfiliğe yer yoktur" dedi.

İYİ Parti Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Meclis'te yaptığı konuşmada yargıda verilen kararları değerlendirdi.

Hukuki kararlarda zengin ve itibarlı kişilerin kayrılmasının doğru olmadığını söyleyen Ağıralioğlu, AKP'ye de uyarıda bulunarak "AK Parti'deki arkadaşlar bu işin önünü kesmek istiyorsa 'bu bizden de olsa kim bu işe kabahate kalkışmışsa canını okuyacağız' demeli, 'herkeste var bizde yok' ile bu iş olmaz" ifadelerini kullandı.

Ağıralioğlu, şöyle devam etti:

"Kabahati işleyen biri şöhretli olduğu için sahabelerden biri gelip peygamber efendimize, 'Efendim bu falancalardandır, bunu affetmez misiniz?' der. Efendimizin çok sinirlendiğinde yüzünde damar çıkarmış. Birkaç sefer bu teşebbüste bulununca arkadaşları, peygamber efendimiz 'sizden önceki kavimler şöhretli, itibarlı olanları affedip kimsesizleri affettikleri için helak oldular. Peygamber kızı Fatıma olsa bile bu cezayı verirdim' demiş. 

"SİYASİ MÜNAFIKLIĞI TETİKLER"

Dolayısıyla bu işlerin önünü kesmek istiyorsa AK Parti'deki arkadaşlar, 'bu bizden de olsa kim bu işe kabahate kalkışmışsa canını okuyacağız' kararınız olsun bu iş toparlanır. AK Parti'deki arkadaşlarımız 'Bizde yok' dediği için bu iş olmuyor. Herkeste var siz de yok dediniz mi bu siyasi münafıklığı da tetikler. Sizdenmiş taklidi yapan bir sürü adam bu zaafiyetin içine girer. "