Yavuz Selim Demirağ: “Saldırıyı gerçekleştirenler çete”

Yavuz Selim Demirağ: “Saldırıyı gerçekleştirenler çete”
Yeniçağ gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ, evinin önünde uğradığı saldırıyı gerçekleştirenlerin kriminal tipte insanlar olduğunu belirterek, saldırının organize bir şekilde gerçekleştirildiğini söyledi.

Yeniçağ gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ, evinin önünde uğradığı saldırı sonrası geri adım atmayacağını belirterek, artık daha fazla yazıp daha fazla konuşacağını söyledi.

Halk TV’de yayınlanan Türkiye Nereye adlı programa konuk olan Demirağ, YSK’nın kararı ile mazbatası elinden alınan Ekrem İmamoğlu ile görüştüğünü ve kendisi için çalışma grubunda yer ayırmasını istediğini söyledi. Demirağ, 23 Haziran’daki seçime kadar İstanbul’da çalışacağını belirtti.

Evinin önünde uğradığı saldırı hakkında konuşan Demirağ şu ifadeleri kullandı:

“Bunların hepsi bir kere kriminal tipler. 6 kişiden 5 tanesinin GBT’de en az 7 tane kaydı var. Bunların çoğu 12 yaşından itibaren çocuk mahkemelerine çıkmış. Bunların GBT’sinde uyuşturucu, gasp, tehdit gibi suçlar var. Bu çocuklar beni tanımıyorlar, ne iş yaptığımı bilmiyorlar. Bunlara demişler ki bir operasyon var. Mevcut bir kişiyi göstereceğiz size; ki görüntülerde var. Birisi gösteriyor, gidin halledin…. Sonra o kişi gidiyor.”

Bunlar çete. Organize bir hareket bu. Çok önceden evimin keşfi yapılmış. Bizden önce gelmişler, arabayla duruyorlar, her şeyi yapıyorlar. Bunların her birinin bedeli var. Ankara’da öyle mahalleler var ki, 100 liraya adam döverler, 500 liraya keserler. Bu tipleri de kullanan bir takım siyasiler var.”

"ONLARIN TEK İDEOLOJİSİ PARA"

Saldırıyı gerçekleştiren kişilerin siyasi bir motivasyonunun olmadığını belirten Yavuz Selim Demirağ sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bunların ideolojisi para. Bu çocuklar görüyor ki, Meral Akşener’in evinin önüne gidiliyor, gösteri yapılıyor, beraat ediyorlar. Sayın Kılıçdaroğlu’na, bu yeni olan değil, 5 yıl önce TBMM önünde Elmadağlı bir AKP üyesi saldırmıştı. Adam şimdi milyoner hayatı yaşıyor. Elmadağ’da kahraman gibi geziyor. Çubuk’taki inek hırsızı neredeyse şeyh ilan edilecek. Her gelen elini öpüyor. Bunlar Sincan’da kahvede ‘Gazeteciyi de dövdük, kopardık’ diye oturuyorlardır. Bunlar kendilerini kahraman sanıyorlar. O işi yaptıran abileri sırtlarını sıvazlayıp cebine harçlık koymuştur.