Yavuz Selim Demirağ'a alçak saldırı

Yavuz Selim Demirağ'a alçak saldırı
Yeniçağ yazarı Yavuz Selim Demirağ, evinin önünde kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı.

Gazetemiz yazarlarından Yavuz Selim Demirağ, Türkiyem TV'de sunduğu Yeniçağ’da Meydan programının ardından evinin önünde kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı.

Demirağ, bir diğer yazarımız Murat Ağırel ile gerçekleştirdiği program sonrasında evine girmek üzereyken arkasından gelen yaklaşık 5-6 kişilik grubun sopalı saldırısına uğradı. Yazarımız Demirağ'ın başına ve yüzüne sopalarla vuran saldırganlar, kullandıkları Doblo model araçla olay yerinden kaçtılar. Öte yandan saldırının ardından yapılan incelemede araca ait plakanın ise çalıntı olduğu ortaya çıktı.

Demirağ, uğradığı saldırı sonrasında ailesi tarafından GATA'ya kaldırıldı. 

677e9941-77a2-44dd-a102-3a881d4f04a7.jpg

Kızından aldığımız bilgilere göre 7 kişi beyzbol sopalarıyla evinin önünde içeri girerken saldırdı, araç plakası çalıntı çıktı.

DEMİRAĞ'IN SON DURUMU

Edinilen son bilgilere göre Demirağ'ın, GATA'daki tetkikleri devam ediyor. Demirağ'ın bilincinin açık durumunun ise iyi olduğu bildiriliyor. Kontrol amacıyla hastanede tutulan Demirağ'ın sabah tekrar çekilen beyin tomografisi temiz çıktı ve yemek yemeye başladı. Aldığı darbe sebebiyle gözü tamamen kapanan Demirağ'ın görme probleminin olmadığı öğrenildi. 48 saat boyunca tedbir amacıyla tutulan Demirağ'a ziyaretçi akını devam ediyor. 

DEMİRAĞ: "ÖLDÜRÜN DİYEREK VURDULAR"

Demirağ, hastane polislerine verdiği ifadede ise saldıran kişilerin kendisine "Meydan boş değil, öldürün" diyerek vurduklarını söyledi. 

OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ

Yapılan canlı yayın sonrasında yazarımız Murat Ağırel tarafından evine bırakılan Yavuz Selim Demirağ, dakikalar sonra saldırıya uğradı.

Murat Ağırel, yaşananlara ilişkin şu açıklamayı yaptı: "Bugün Türkiyem TV’de beraber program yaptık Yavuz Selim Demirağ ile birlikte. Program çıkışı evine bıraktım. Sahte plakalı doblo markalı araç ile bizi takip etmişler .Sonrasında ben vedalaşıp ayrıldıktan 2-3 dakika sonra Yavuz ağabeye saldırmış alçaklar. Gata da yoğun bakımda .." ifadelerini kullandı.

Ağırel, “Kendisini eve ben bırakmıştım. Benim arkamdan siyah bir Doblo durmuş ve Yavuz ağabeye saldırmışlar. Beni de takip etmişler. Daha sonra kızı, Yavuz ağabeyin saldırıya uğradığını öğrendim. Geri dönmemin doğru olmayacağını söylediler. Yavuz ağabeyin durumu iyiymiş.” dedi.

DEMİRAĞ'A SALDIRIYA TEPKİLER

Yazarımıza gerçekleştirilen saldırının ardından tepkiler de beraberinde geldi.

Alçak saldırıya gelen ilk tepkilerden bazıları şöyle:



 

zorlu2.pngzorlu3.png

İlgili Haberler