Yayıncı kuruluşun sakladığı görüntüler 1 hafta sonra ortaya çıktı. Beşiktaş - Sivasspor maçının en kritik anı

Yayıncı kuruluşun sakladığı görüntüler 1 hafta sonra ortaya çıktı. Beşiktaş - Sivasspor maçının en kritik anı
Süper Lig'in 15.haftasında oynanan Beşiktaş - Sivasspor maçına Valentine Rosier'in taç çizgisindeki pozisyonu damga vurdu. Beşiktaş'ın Güven Yalçın ile attığı ilk gol öncesinde, Rosier'in ayağındaki topun dışarı çıkıp çıkmadığı hafta boyuncu konuşuldu. Maçtan 1 hafta sonra ise pozisyonla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

Beşiktaş - Sivasspor maçında Güven Yalçın'ın attığı gol öncesinde topun taç çizgisini geçip geçmediği tartışma konusu oldu.

Vodafone Park'ta oynanan ve siyah beyazlıların 3-0'lık üstünlüğü ile sonuçlanan maçta Beşiktaş'ın attığı ilk gol öncesi Valentine Rosier'in ayağındaki topun taca çıkıp çıkmadığı gündeme bomba gibi oturmuştu.

18. dakikada Beşiktaş'ta Ghezzal'ın sağ kanattan yaptığı ortaya Güven Yalçın topu ağlara gönderdi. Ghezzal'e pası veren Rosier'in topu dışarıdan çevirip çevirmediği VAR'da incelendi ve gol kararı verildi.

Gazeteci Turgay Demir'in paylaştığı görüntü sonrası taraftarlar topun çıkmadığını savundu. Böylelikle hafta boyunca yaşanan tartışma tekrardan alevlendi.

İŞTE O GÖRÜNTÜ:

ekran-alintisi-20210102135448.jpg

ttt-003.jpgekran-alintisitt.jpgekran-alintisi-20210102140723.jpg