İktidara yakın gazeteden Mehmet Metiner'e olay yaratacak cevap. Yayından kaldırılan dizi AKP'yi karıştırdı

İktidara yakın gazeteden Mehmet Metiner'e olay yaratacak cevap. Yayından kaldırılan dizi AKP'yi karıştırdı
ATV'de yayınlanan Yalnız Kurt dizisi AKP içinde gerginlikler yaratmaya devam ediyor.

AKP eski Milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner, geçtiğimiz günlerde ATV’de ekrana gelen “Yalnız Kurt” isimli diziye sert tepki göstermişti.

Metiner, "Ömrümüzü adadığımız davamıza ırkçı-faşist zihniyetli zevatın rota çizmesinden fazlasıyla rahatsızım. Mücadelemizin hiçbir aşamasında yanımızda görmediğimiz bazı zatların bugün baş tâcı edilmeleri yetmiyormuş gibi bize yön tayin edici konuma oturtulmalarından duyduğum rahatsızlık tarifsizdir” şeklinde konuşmuştu.

Metiner, tepkilerinin dikkate alınmadığını söyleyerek "Meğer bizim ve milyonlarca Kürt’ün incinmesinin hiçbir kıymeti harbiyesi yokmuş! Meğer bir Osman Sınav kadar değerimiz yokmuş bizim!" dedi.

Metiner ayrıca "Reis’e, partimize ve hükümetimize asıl siyasi operasyon çekiliyor" iddiasında bulundu.

YENİLMEZ AĞIR KONUŞTU

Metiner’in sözlerine yanıt hükümete yakın Güneş gazetesinde köşe yazan Ahmet Yenilmez’den geldi.

Yenilmez, “Yalnız Kurt yenilmemeli!” başlıklı yazısında Metiner’in hedef aldığı Osman Sınav’a sahip çıktı. Kendisinin rol aldığı Osman Sınav yapımlarını aktaran Ahmet Yenilmez, Yalnız Kurt dizisiyle ilgili tartışmaya şu ifadelerle dahil oldu:

“Ne tuhaftır ki, bu sefer darbe uzaklardan değil, bizim mahalleden geldi!

Sayın Mehmet Metiner derken, Sayın Mazhar Bağlı ve bu ülkede başbakanlık yapmış hoca kimliği ön plana çıkan, aslına bakarsanız bu konularda en hassas olması gereken Sayın Ahmet Davutoğlu ''nun ağzından ateşler saçılıyor!

Hem de bizim içimizden devşirilen bu toprakların evlatlarının tetikçi olarak kullanılıp dört bir yanımızdan sarıldığı, sınırlarımızın birileri tarafından yeniden çizilmeye çalışıldığı, beka sorunu yaşadığımız bir dönemde...!

Sizce bu çok tuhaf değil mi?

Bakınız beyler, sizlerin hangi nedenlerle feveran ettiğinizi bu millet de bu devleti idare edenler de biliyorlar!

Bakınız beyler, Yalnız Kurt, Mete Han''ın Ergenekon''dan demirden dağları eriten vatan, millet, bayrak aşıyla yanan yürek sahibi olandır!

Kendinize gelin ve nereye balta salladığınızı ve hangi ağacın kökünü kurutmaya çalıştığınızın farkına varın!

O baltayı sallamanız gereken yere sallayın, o balta bindiğiniz dalı değil, kökü kesecek bilesiniz!”
 

İlgili Haberler