Atatürk kadar yakışıklı bir Yahudi gördünüz mü?

AKP milletvekili Zafer Üskül’ün “Anayasa’dan Atatürk çıkarılsın” çıkışından sonra gerek Atatürk gerekse, İstiklal Savaşı’nın diğer kahramanları ve Türk Büyükleri hakkında yoğun bir kampanya başlatıldı. Atatürk’ü, Kazım Karabekir’i, Ziya Gökalp’ı Yahudi gösterenler, “Mimar Sinan diye bir kişi yaşamadı” diyenler, ne ararsan var!
Bütün bunlar psikolojik operasyondur ve Türk Milleti’nin kendine güven sağlayan nesi var nesi yoksa, onları zihinlerde yok ederek direncini düşürmek maksadına yöneliktir. Bu iddialara sadece avanaklar inanabilir!

***

Bir ara tarihçi diye gezinen bir kişi “Ulubatlı Hasan diye birisi yaşamamıştır, 100 yıl sonra uydurulmuş bir hikayedir” demişti. Biz “vardır” deyince de 500 yıl önce yaşamış bir kişinin nüfus kaydını istemişti!
Oysa, İstanbul’u fetheden ve surlara Türk bayrağı dikmek için ön saflarda çarpışan askerlerin içinde Mehmetler, Ahmetler, Hasanlar, Hüseyinler, Mustafalar o kadar fazlaydı ki! Hepsi birer Ulubatlı Hasan idi onların. Zaten, Ulubatlı Hasan yoktu diyerek, Türk çocuğuna en büyük kahramanlık timsali olarak gösterilen bir kişiyi aynı beyinlerde yok etmek istiyorlardı. Şimdi de aynı oyunu Mimar Sinan için oynayanlar var. Eserleri de mi yok acaba Sinan’ın?

***

Atatürk’ün hem ana hem baba tarafından Oğuzhan neslinden Türk oğlu Türk olduğunu, bugün büyükbabasının köyü olan Makedonya’nın Kocacık köyündeki yörük çocuklarına bakarak anlayabilirsiniz. Daha geçen günlerde Makedonya’daydım ve konuyu bu vesileyle gündeme getirmiştim. www.asilkan.org adresinde Atatürk’ün soyu ile ilgili bir inceleme halen yayındadır. Batı dünyası “Böyle bir deha nasıl olur da bizim içimizden yetişmedi ve Türkler arasından çıktı” diye hayıflanmaktadır. Fakat son zamanlarda Atatürk’ü Kâzım Karabekir’i, Ziya Gökalp’ı bile Yahudi gösteriyorlar! Talât Paşa için sağlığında Yahudi demişlerdi de, hem ana hem baba tarafından soyunu sopunu açıklayıp Türk oğlu Türk olduğunu bildirmişti.
Yahudiler kusura bakmasın, ben bugüne kadar sinemadakiler dahil Atatürk kadar yakışıklı bir Yahudi görmedim! O, Oğuz soyunun çocuğudur.
Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy, göçmenlerin DNA’sını inceleteceğini söylüyor! Fransız halkı önce onun DNA’sına baksın! Çünkü Sarkozy Fransız değil bir Yahudi’dir!
Kazım Karabekir ise böyle bir iddia ortaya atılacağını duysaydı, Doğu cephesi komutanlığına değil, Güney cephesine atanmasını ister ve Erivan’a kadar yürüdüğü gibi Kudüs’e kadar giderdi. Ziya Gökalp’ın hangi Türk aşiretinin çocuğu olduğu da bellidir.

***

Peki neden böyle yapıyorlar? Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan kişileri neden Yahudileştirmek, Osmanlı medeniyetini kuranları neden yok etmek istiyorlar?
Çünkü Türk’e düşmandırlar ve önce Türkiye’nin altından Atatürk’ü ve diğer değerleri çekecekler ki kimlik operasyonu başarıyla sona ersin.
Türk’e hem Anayasa ile hem de eş zamanlı psikolojik operasyon ile kefen biçiyorlar!
Ne kadar küçülüyorlar görüyor musunuz?

***

Damarlarında Türk kanını hissetmeyen birisi ne Atatürk olabilir, ne Kâzım Karabekir, ne Ziya Gökalp, ne Ulubatlı Hasan ne de Mimar Sinan!
Çünkü Türk diline, Türk kültürüne, Türk inancına her dakika ölümü göze alarak hem de ömür boyu hizmet edebilmek için Türk olmak, Türklüğe aşık olmak gerekir. Bu aşkın ne demek olduğunu bilmeyenler, böyle uydurmalarla belki birkaç avanağı ikna edebilir ama Türk Milleti bu saldırının hakkından da gelmesini bilir!

Yazarın Diğer Yazıları