Yahudi'nin ince hesabı

Para piyasalarında fırtına dinmiyor.
Amerikan Merkez Bankası FED, 3 aydır neredeyse her hafta açıklama yapıyor. Bu açıklama ile dünya piyasaları hızla toparlıyor. 3 gün sonra yeniden tepe taklak. FED ve başkanı şu ana kadar sık sık açıklama yaptı. Paranın patronu FED ne yapmak istiyor?
Dünya’daki dolaşımda olan Yahudi parasının kazasız belasız Amerika’ya dönmesi için manevra yapıyor.
Önce kısa bir geriye gidelim.
ABD Başkanı Bush’un seçilmesi ile birlikte ne oldu ona bakalım.
İlk olarak petrol 19 dolardı. Öyle aptalca nedenlerden dolayı hızla yükseldi ki! Yok Nijerya’daki işçilerin kaçırılması yok Irak’taki hattın güvenli olmaması gibi. İki gün Irak’taki hattı bombaladılar iş oldu bitti. Nijerya’daki işçilerin kaçırılması olayı da halen karanlık. Sonuçta petrol 80 dolara dayandı.
Dünya ham petrol piyasası maalesef Yahudiler’in elinde. Zavallı Araplar petrolün gerçek kaymağını kendi elleri ile Yahudiler’e yedirmekteler. Petrol 80 dolara dayanması kuyudan çıkan varili ifade etmemektedir.
Uluslararası pazardaki fiyattır bu.
Yani petrolün alınıp satıldığı borsadaki fiyatıdır. Adam bir yıl önceden yada bir yıl sonrasının petrolünü bu borsada alıp satıyor. Tıpkı hisse senedi gibi. Bir hisse senedini ilk halka arzda 10 liraya alırsınız ama borsada spekülatörler 100 liraya fiyatı çeker. Hisseyi halka arz eden şirkete fazla bir faydası olmaz. İşte bizim Arapların Yahudiler’le yaptığı ticarette böyle. 80 dolarlık varil Araplar’a en fazla 30 dolar  kazandırıyor. Bunun içinde çıkartma maliyeti de dahil.
Kısacası Yahudi Başkan Bush’un yoğun çabası ile petrol bu piayasadaki Yahudi sermayesinin yüzde 400 kazanmasına neden oldu.
Yahudi bu parayı Amerika ve dünyanın prim yapacak ülkelerinde gayrimenkûle yatırdı. Emlak ve arsa fiyatları bir yılda 3’e katladı. Yani Yahudi’nin 100 doları petrolle 400 dolar oldu. Bu 400 doları da emlaktaki manipülasyonla 1200 dolar oldu.
Sonra bu para ile borsalara girdiler.
Önce Çin borsasını sonra Amerika’yı ve son olarak da Türkiye’nin de aralarında bulunduğu gelişmekte olan piyasaları uçurdular. 1 USD olan hisse fiyatı 5 dolara çıktı.
Böylece Bush destekli akıllı Yahudi’nin parası 5 bin dolara yükseldi.
Özetle krizin dalgalanması ve Amerikan Merkez Bankası FED’in bütün çabaları bundan kaynaklanıyor.
İstanbul Borsası’nda bile yüzde 80’e ulaşan yabancı takası bugün yüzde 65 seviyelerinde. Yani önce satışa geçiyorlar. Satışla birlikte borsalar düşüyor ve dolar yükseliyor. İşte bu noktada FED devreye giriyor ve piyasaya umut dağıtıyor. Faiz indirimi gibi. Sonra borsalar yükseliyor dolar düşüyor. Bu arada Yahudi daha fazla hisse satıyor ve dolarını daha ucuza alıyor.
Bugüne kadar bu işlem toplam
11 defa gerçekleşti.
FED bu açıklamaları ile Yahudi sermayesinin dünyanın çeşitli ülkelerinden çıkıp Amerika’ya dönmesini sağlıyor.
Peki bu arada Allah’ın bir müslümanı da para kazanmıyor mu?
Elbette kazanıyor ama ben onu dev köpek balığı Jaws’ın parçalayıp yediği balıklardan arta kalan artıklarla beslenen küçük balıklar olarak görüyorum.
Eğer belgesel izlediyseniz görürsünüz, Jaws’lar büyük lokmayı yerken ağzından düşen küçük parçacıkları yiyen balıkçıklara sesini çıkartmazlar.
Tüm bu ince hesapların içinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası da faiz indirimine gitti.
Merkez Bankası’nın bu faiz indirimini neden yaptığı bir türlü anlaşılmadı. Anlaşılan tek şey iki bankanın bir gün önce yüklü miktarda yüksek fiyattan dolar satıp, yüksek faizli hazine bonosu aldı. Bir gün sonra inen faizle bu iki bankanın kârının milyon dolarların üzerinde olduğu ortaya çıktı. Bu bankalar elbette müşterisi için yaptı bu işlemi. Ama bir günde müthiş bir kar elde etti.
‘Devlet kutsaldır’ diyerek bize yol su ve elektrik olarak geri dönmesini beklediğimiz vergiler maalesef Yahudi’ye arbitraj (al-sat) kârı olarak gitti. Bu konuda yorumu size, hesap sorma işini de Allah’a bırakıyorum.

Yazarın Diğer Yazıları