Özyazıcı'ya kulak verin!...

Trabzonsporluların hasretle aradığı günlerin teknik direktörü Ahmet Suat Özyazıcı, bugünkü kadro için, "Bu takım beklenen sonuçları alıyor!" diyor.

Kazanılan 6 şampiyonluğun 5'inde imzası bulunan Anadolu İhtilali'nin başkomutanı futbol adamı Özyazıcı, çeyrek asırdır kazanılamayan şampiyonluk için gereken eksikleri her platformda ifade ediyor ama, "Bildiğim bildik. Çaldığım düdük" misali ne dinleyen var, ne de anlayan.

Kendisiyle sohbetimizde, "Niye kızıyorlar ki? Bu takımdan daha başka sonuçlar bekleniyorsa, o zaman daha başka bir ekip yapmak gerek" diyerek ardına eklediği, "6  sağbekin olduğu bir takımda 2 tane solbek ve santrafor bulunmuyor. Daha ne bekliyorsunuz bu takımdan" ifadesi, defalarca yazdığımız bir gerçeği işaret ediyor.

Ziya Doğan'ın Malatyaspor'dan getirdiği sol kanat savunucusu Celaleddin'i ne pahasına olursa olsun, ilk 11'de tutma ısrarı ve bunun için de yedek bile bulundurmama tasarrufu…
25 yıldır şampiyonluk yüzü göremeyen Trabzonspor'un bu kafa ile bir o kadar daha bekleyeceğine sağduyulu herkes kesin gözüyle bakılıyor.

Oysa ki, her 5 yılda bir şampiyon olacak bir kadro oluşturulup, hedefler konsa çeyrek asırda enaz 5 şampiyonluk yaşanabilecektir.

Özyazıcı'nın, "Trabzonspor 20 yıldan beri organizasyonluk içindedir. Kulüpte baştan dibe kadar uyumlu hiçbir organizasyon yoktur. Böyle olunca da her şey kötü gidiyor. Organize olamayan bir kulüp aslı büyük takım olamaz" ifadesi gerçeğin tüm çıplaklığı ile ifadesinden başka bir şey değildir.

Her bakımdan kötü yönetilen, dizayn edilen ve sahaya sürülen Trabzonspor'un ligdeki bugünkü durumundan bizim gibi şikayetçi olanlara ise şöyle diyor:

"Bu durumdaki Trabzonspor'un aldığı sonuçlar iyi bile… Niçin eleştiriyorsunuz ki?"
Evet; Trabzonspor'un selameti için kime başvurulmalı? Bir isim işaret etmek gerekirse, emin olun bu Ahmet Suat Özyazıcı'dan başkası olamaz.

Ama ne hazindir ki; bugünkü Albayrak yönetimi ve teknik direktör Ziya Doğan başta olmak üzere, son yıllarda Trabzonspor'da erk sahibi olanların tümü, Özyacı'ya akıl ile kulak verme yerine, inatları ile sahne aldıkları için Trabzonspor bu duruma düşmüş, düşürülmüştür.
Hatanın neresinden dönülürse kârdır. Özyazıcı'da Trabzon'dadır. Yeri yurdu da bellidir.
Öyleyse, Trabzonspor'u yönetenler, halâ ne bekliyorsunuz?

Yazarın Diğer Yazıları