Bu mu dünya ile birlikte hareket etmek?

İşgalci Yunan kadın, ihtiyar ve çocukları camilere doldurup yakarken (gerçi bağımsız bir İslâm ülkesi yoktu ya) halkı Müslüman bir ülkenin askerleri Trikopis’in eşkıyalarına yardımcı olsaydı ve işgal güçlerinin koordinesini Müslüman bir Pakistanlı, Libyalı yahut Irak’lı yapsaydı Türk halkı olarak o kişi ve mensubu olduğu millet için ne düşünürdük?
Kendimizi sırtından hançerlenmiş hissetmez miydik?
Bu acı içimizden çıkar mıydı?
İyi de, Türkiye’nin Afganistan’daki durumu,  “Müslüman bir ülkeyi işgal etmiş Haçlılarla birlikte olmak”  değil mi?
Bu ülkeyi işgal ederken,  “Haçlı seferi başlattım”  diyen Bush değil miydi?
Türkiye İkinci Cihan Harbi’nde Mussolini’nin yaptığını yapsaydı yani Hitler’in yanında yer alsaydı ve ülkesindeki Yahudileri toptan katliama tabi tutsaydı bugün biz o halimizle övünüyor mu olurduk? Tamam da, dün Hitler ve Mussolini’nin Yahudilere yaptığını bugün Filistin’de Yahudiler Müslümanlara yapmıyor mu ve Türkiye İsrail’in gerçekleştirdiği katliamla  savaş uçaklarına Konya’da eğitim uçuş izni vererek ortak olmuş olmuyor mu? Siz bir Filistinli çocuk, siz bir Filistinli kadın olsanız üzerinize misket yağdıran uçakların, halkı Müslüman Türkiye’nin hava sahasında, bu öldürme kabiliyetini kazandığını bilseniz, kendinizi nasıl hissedersiniz?
Aradan yüzyıllar geçse bu acıyı unutabilir misiniz?
Irak, Haçlı kasaplar eliyle kelimenin tam anlamıyla bir kan gölüne çevrilmedi mi?
Ve Irak’ı bu hale getirenler Türkiye’yi yönetenlerin  “Stratejik ortak” dediği ABD, İngiltere ve onlarla birlikte Irak’ı işgal etmiş AB üyesi ülke askerleri değil mi? Kendinizi bir Iraklı yerine koyunuz ve ABD’nin bu cinayetlerinde Türkiye’nin Büyük Ortadoğu Projesi taşeronu olarak yer aldığını görünüz, işitiniz, yüreğinizden hangi duygular geçer?
Aynı kıbleye yönelmiş Müminler olarak içinizden neler geçer?
Telafer’i ABD tankları kuşatmadı mı? Tanklarla kuşatılmış Telafer’i ABD savaş uçakları haftalarca bombalamadı mı? Binlerce Türk, peşmerge ve işgal güçleri kurşunları ile delik deşik edilmedi mi? Siz bir Telaferli olsanız ABD ve müttefikleri bu cinayetleri işlerken Türkiye’yi yönetenlerin hâlâ ABD’ye  “Stratejik ortak”  demesini ve BOP’ta  “Eş Başkan”  olmakla gurur duymasını nasıl karşılarsınız ve Türkiye’nin Telafer Türkü’ne ölüm kusan ABD uçaklarına ve peşmergelere elektrik ve yakıt başta olmak üzere hemen her konuda destek verdiğini görseniz, duysanız, bilseniz, söyleyin Allah aşkına, kendinizi nasıl hissedersiniz?
Bu acıyı kolay unutabilir misiniz? 
Evet, Milli mücadele çizgisi kırılan Türkiye yıllardır tarihine ihanet ediyor.
Biz, milletin tarih ve genlerine küfür anlamı taşıyan bu icraatlar için yapmayın, etmeyin dediğimizde, “Ne yapalım, dünyaya mı kapanalım!”  gibi, gerçekten normal aklı utandıracak bir gerekçe ileri sürülüyor?
Demek siz bu icraatlarınızda  “Dünya ile birlikte oluyorsunuz”  öyle mi?
O zaman insana sormazlar mı:
“-Kime karşı?”
Görünen o ki, hedefte hep, dün Osmanlı’nın olan topraklar var, hedefte hep petrol bölgeleri var, hedefte hep İsrail’in ilgi alanları var, hedefte hep halkı Müslüman olan ülkeler var ve Türkiye işte bu hedefe karşı, Haçlılarla birlikte, Siyonizm’le birlikte!
İçinize siniyor mu?
PKK’ya hamilik eden bunlar değil mi?
Ermeni soykırımını dayatan, İstanbul’da  “devlet içinde devlet”  isteyen, Türkiye’nin akarsularına el koyma kararları alan ve İsrail’i Fırat ve Dicle’de söz sahibi gören, Rum’u Kıbrıs’ın tamamı adına AB üyesi yaparken Türk askerine işgalci diyen, Mehmetçiğin başına çuval geçiren, Suriye’ye Türk hava sahasını kullanarak saldıran ve özür bile dilemeyen bu Haçlı/Siyonist ittifak değil mi?
Bunca hizmet ve teslimiyete rağmen Haçlı Bush, ülkesindeki Erdoğan’a iki dakika randevu vermeye tenezzül etti mi?
Bu mu dünya ile birlikte hareket etmek?
Millet olarak biz, tarih, insanlık ve milyarlarca Müslüman karşısında içine düşürüldüğümüz bu durumu unutabilir miyiz?
Unutsak bile, unutturabilir miyiz?

Kadir Geceniz kutlu olsun
Allah’ın rahmeti bereketi, sevgi sultanı Hz. Muhammed (s.a.v)in muhabbeti Müslüman Türk aleminin üzerine olması temennisiyle...
Yeniçağ Gazetesi’nin başta sahibi olmak üzere tüm çalışanlarının ve değerli okuyucularının, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni tebrik ederim. Dua ile...

Yazarın Diğer Yazıları