Hitler'in ruhu Talabani ve Barzani'nin bedeninde

Haçlı/Siyon ittifakı tarafından sezaryenle Irak’ta “Talabani”  ve  “Barzani”  silüetinde hortlatılan, aslında Hitler’in ruhundan başka bir şey değildir.
Bölgedeki  “Hitler ruhu”  daha ABD Irak’a girer girmez Haçlı Siyon ittifakının karnından fırlamış, soykırıma, Türklerin nüfus ve tapu dairelerini talanla başlamıştı. Sırf   “Kürt olmadıkları”  ve “Türk oldukları” için yapılan bu  “resmî kayıtları kazıma”  bir  “soykırım”  değildir de nedir? ABD bu soykırımı desteklemiş, İngiltere, İsrail ve bütün Avrupa Birliği bu  “soykırıma”  arka çıkmıştır.
Bu  “arka çıkma”  Batı adına normaldir. Çünkü  “Türk”  denildi mi, onlar için  “imha edilmesi elzem”  bir  “düşman” dan başka bir şey akla gelmemektedir.
Siz,  “Tarihi bir sınıf mücadelesi olarak”  kabul ediyorsanız da bu böyledir,  “Dinler arası mücadele”  yahut  “Milletler mücadelesi”  olarak kabul ediyorsanız da, netice değişmez. Türk, Batı’nın gözünde,  “vücudu ortadan kaldırılması gereken” bir  “Yecüc-Mecüc” tür, bir Atilla, bir Osmanlı, bir Müslüman, anti kapitalist ve anti emperyalist bir Atatürk’tür.  Öyle olduğu için Bush ve âvenesi Irak’ta sezaryenle yeni adı Barzani ve Talabani olan bir Hitler hortlatıp, Türk’ün üzerine salmışlardır. Batı laboratuvarlarında üretilen Barzani ve Talabani adlı iki zamane Hitler’i nüfus ve tapu kayıtlarını imha ederek başladıkları Türk soykırımını, Türklere ait topraklara silah zoruyla el koyarak sürdürmüşler, ardından Kerkük ve Telafer’de  “fiili katliama”  girişerek  “soykırımı”  nihai neticeye bağlama yoluna koyulmuşlardır.
Bu sahada da epeyce mesafe aldıktan sonra sıra Türkiye sınırları içerisindeki soykırıma  “arka çıkmaya”  gelmiş, etki alanlarında silah, eğitim ve teçhizatla azmanlaştırdıkları soykırımcı PKK’yı yine Haçlı/Siyon ittifakından aldıkları yol haritasını ellerine tutuşturarak sınırlarımızdan içeri sokmuş, Ankara’dan İzmir’e Türkiye’nin her yerine bir infilak ile yüzlerce kişiyi yaralayan ve onlarcasını öldüren patlayıcılar döşetmişler, attıkları pusularla güvenlik güçleri ve halkımıza ölüm kustuktan sonra, gerisin geri dönerek Irak’ın kuzeyine, yani günümüzün iki Hitler’i olan Barzani ve Talabani’nin evine sığınıvermişlerdir.
Türkiye,  “Katilleri ver!”  dediğinde,  “Size verecek bir Kürt kedimiz bile yok!” demeleri, işte bu kişilerin günümüzün iki Hitler’i olduklarının kendileri tarafından itirafından başka bir şey değildir. İnanınız hissi değil, ilmî konuşuyorum, Barzani ve Talabani’nin yaptığı Hitler’in yaptığından başka bir şey değildir ve bunlara arka çıkanların da aslında hortlamış bir Hitler ruhuna sahip çıkmaktan başka yaptıkları hiçbir şey yoktur. Terörist, Ankara’da Ulus’a patlayıcı koyuyor, yüzlerce masum insan koldan bacaktan oluyor, onlarca insan kara toprağa giriyor. Terörist, güvenlik güçlerine saldırıyor, onlarcasını şehit ediyor, bir o kadarını da yaralıyor. Sonra her ikisi Irak’ın kuzeyine geçiyor, Barzani ve Talabani’nin şemsiyesi altına giriyor. Türkiye kendilerinden katilleri isteyince de, “Kürdü Kürde kırdıramayacaksınız!” cevabı veriyorlar. İşte bu, Hitler aklı, Hitler ruhu, Hitler ahlâkıdır.
Çünkü “ölenler, koldan ve bacaktan olanlar Türkiye cumhuriyeti vatandaşı” katiller ise  “Kürt kökenli” varsayıldıkları için Türkiye’ye teslim edilmemektedir. Aynı PKK gitse Barzani aşireti ve Talabani sülalesinden birine bir tokat atsa, Barzani ve Talabani’nin o PKK’lıya davranışı, onlarca masum Türk’ü koyduğu C4 ile hayatından eden ve nöbet tutan onlarca Mehmetçiği şehit eden PKK’lıya gösterdikleri davranış gibi mi olurdu?
Şimdi ben yanıma on kişi alsam, Irak’ın kuzeyine geçip bir yerleşim yerine girsem ve önüme geleni kurşuna dizdikten sonra Yüksekova’dan Türkiye’ye geçsem, Barzani ve Talabani de Türkiye’den beni tutuklamalarını ve iade etmelerini istese, Türk yetkililer de,  “Siz Kürtsüzün, size verecek bir Türk kedimiz bile yok!” deseler, bu ırkçılık, bu Hitler’in yaptığı değil midir?
Batı, hortlattığı ve adına Barzani ve Talabani koyup  “Türk katliamı”  ile görevlendirdiği günümüz Hitler’i ile övünebilir ve bu Hitler’in Türkiye içersinde de müttefikleri bulunabilir.
Ama Irak’ın kuzeyinin akıbeti Hitler Almanya’sının, günümüz Hitler’i Barzani ve Talabani’nin akıbeti de, erinde geçinde, Hitler’in akıbeti ile aynı olacaktır.

Yazarın Diğer Yazıları