Terazide hile var

Sabahtan akşama, “Amerikan uşağı”  diye Barzani’yi yerden yere vuruyoruz ve Allah şahit, doğru söylüyoruz.
Lâkin aynı ABD Türkiye ile işbirliği yaptığında, kendimizle övünüyor, ABD’ye ise teşekkür ediyor ve bu coğrafyada ABD ile  “kayıtsız şartsız işbirliği yapan”  tek ülke olduğumuzu unutuyoruz. Daha düne kadar ABD’nin PKK’yı desteklediğini söyleyen bizler değil miydik? Bunu Genelkurmay Başkanımız Büyükanıt bile dile getirmedi mi? Dün PKK ve Barzani ile birlikte Musul, Kerkük ve Telafer’de Türkmenleri katleden ve Mehmetçiğin başına çuval geçirip, PKK cânilerini 200’erlik gruplar halinde Türkiye’ye çullandırıp askerlerimizi şehit eden ABD, bugün Türkiye ile el ele vermiş terörist avlıyor, avlatıyor.
İşte resmin bütünü bu.
Ölenler ve ocakları sönenler bu toprağın insanı, kan, zaman ve imkân kaybeden bu coğrafya, Türkler, Araplar, Kürtler yani Müslümanlar ve üstelik taraflar birbirlerini  yesin diye kâh birine kâh ötekine yardım eden, hatta bazen aynı anda bütün taraflarla işbirliği içerisinde olup,  “Tavşan kaç, tazı tut!”  stratejisi uygulayan bu ABD, bu Batı. Peki bu neden böyle?
Bu sorunun cevabı tarih ve hatırat kitaplarında, Vatikan, Osmanlı, Rus, İngiliz arşivleri ve istihbarat raporlarında inkârı mümkün olmayacak şekilde verilmiş. Biz bu cevapları üç başlık altında toplayabiliriz:
Türkler ve Müslümanların bu coğrafyada olmasını Haçlılar asla ve kat’a içlerine sindirmiş, kabullenmiş değiller. Onlar için Anadolu,  “Kutsal İncil vatanı” dır. Yani Müslümanlar için Kâbe ne ise Haçlılar için Anadolu, Kudüs ve çevresi odur. Güya gerçek bu olduğundan Türk milletinin yani bu coğrafyada yaşayan bütün Müslümanların geldikleri yer Asya’ya gönderilmesi Haçlılar için dini bir mecburiyettir. Nitekim Bush Afganistan’a,  “Haçlı seferi başlattım” diyerek saldırmıştır.
2- Yine bu coğrafya Hıristiyanlarla işbirliği içerisinde olan Siyonizm (İsrail) için  “Arz-ı Mev’ud”  yani tanrı tarafından kendilerine vaat edilmiş topraklar olduğundan Türklerin, Kürtlerin, Arapların yani Müslümanların elinden alınmalıdır. Aynı topraklarda Ermenistan ve Ortodoks Yunan’ın da gözü vardır.
3- Ve Batı kendi çıkarı için başkasının canını bile almaktan çekinmeyen bir ideolojinin sahibidir, yani emperyalisttir. Onlar siyahları köle diye satar,. Kızılderilileri yok eder, petrol ve doğalgaz için Müslümanları  zerre vicdan azabı duymadan kitleler halinde katleder. Nitekim bugün Irak’ta bir milyonun üzerinde Müslüman’ı katletmiş, milyonlarcasını da ülke dışına göçe zorlamış, bir o kadarını da sakat bırakmıştır.
Onlar budur.
Bu coğrafyada onlarla kim işbirliği yaparsa mutlaka zararlı çıkar. ABD’nin girdiği hangi ülkede huzur var, söyler misiniz? Şu anda işte bu ABD ile Türkiye işbirliği içerisinde, göreceksiniz, bu işbirliğinin faturası çok ağır olacak. ABD ile 50 küsur yıldır sürdürdüğümüz işbirliğinin faturasının çok ama çok ağır olması gibi..
Onun için hiç kimse falan parti iktidar olursa işler düzelir yahut falan kişi Genelkurmay Başkanı olursa Türkiye bu badireyi atlatır diye hayale kapılmasın. Yanlış olan  “Haçlılar ve Siyonizm ile işbirliği”  yanlış olan,  “terazi” dir. Siz ayarı bozulmuş terazinin başına ne kadar akıllı ve dürüst bir insanı oturtursanız oturtunuz, terazi hep yanlış tartacaktır.
Terazi yani akıllı Türk’ün terazisi, terazi bu coğrafyanın ortak değeri olan İslâm’ın terazisi olmaz, yani Atatürk’ün Milli Mücadele öncesi ve sırasında izlediği yol izlenmezse, bir bakarız ABD ve Batı, PKK ve Barzani ile birlikte Türkmenleri ve Mehmetçiği katlediyor ve bizler muhataplarımızı  “ABD uşağı olmakla”  suçluyoruz, sonra bir bakarız aynı ABD ve aynı Batı, Türkiye ile işbirliği içerisinde  PKK cânilerini ve Barzani’yi sıkıştırıyor ve bu sefer de Barzani ve PKK’lılar Türkiye’yi,  “Kendi halkı ve komşularına karşı ABD ile işbirliği yapmakla”  suçluyor..
Bu terazi pille çalışıyor.
Pili de Türk kanı, Kürt kanı, Arap kanı.
Müslüman kanı.

Yazarın Diğer Yazıları