Yılanların öcü

Bütün yılanlar; Sorosçular, yabancı ajanlar, AKP yalakaları, son ve özellikle, en son günlerde - çamurlu kovuklarından çıkmışlar, söz ve elbirliğiyle, TC’ye ve onun temel taşı Türk Ordusu’na zehirlerini akıtıyorlar! Bu yılanlar, sanki iptal kararının öcünü almak istiyor ve böylelikle de, daha kesin kararı -AKP’nin kapatılmasını- önlemeye çalışıyorlar! Aynı şeyleri, Büyükanıt Paşa’yı önlemek için çıkardıkları tezviratla yapmaya çalışmışlardı ve hatta son günlerde Paşa hakkındaki dedikoduları yeniden ortaya çıkarıyorlar! İşleri, güçleri tezvirat!  

Taraf ve teferruat  
Bu zehirlerin içerikleri, ayrıntıları üzerinde durmak, Orgeneral İlker Başbuğ’la Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt’le “gizlice” buluşmuşlar- Başbuğ Paşa, Kudüs’te “Ağlama Duvarı”na gitmiş... Ergin Saygun Paşa hastaymış! Bunları yalanlamaya, tevil etmeye,  savunmaya kalkışmak bile, o seviyelere -çukurlarına- inmek demek “İptal kararı” hususunda, şekil-esas meselesini tartışmak gibi, beyhude! “Paksüt’le Başbuğ Paşa, buluştularsa buluştular” demek, kesip atmak, daha doğru! Başbuğ, 2004 yılında Kudüs’te “Ağlama Duvarı’na gitti de ne oldu? (fotoğraflar neden bu sırada servis edildi?)  Abdullah Gül kiliseye gitti, Venedik’te, haçlı İsa heykeli altında protokole imza attı -  ve İngiltere Kraliçesi, Bursa’da, camiye gitti de ne oldu! Hem, bütün dinlere, peygamberlerine, mabetlerine saygı, Müslümanlığın gereği değil mi? Dedim ya maksat tezvirat! Ama bu yılanlar, ”mahşerin sayıları çok atlıları“ dört nala koşuyorlar -yılanlar çamurlarını attıla - zehirlerini sokuşturdular bir kere!

Bam teli
Bu durumun ”Bam teli“ TARAF varakparesinde, Ahmet Altan’ın itirafı; adam pervasızca, ”Bütün bu bilgileri, günü gününe, saati saatine, Genelkurmay’daki ’kaynağımızdan’ öğreniyoruz” diyor! Türk Ordusu “onlar için” düşman ordusu “ve içine casuslar yerleştirmekle iftihar ediyorlar!  
Hatırlatalım; bu Altan’ın babası da, kardeşi de öyledirler; sicilli ordu düşmanıdırlar!
Sadece orta boy Altan’ın, bu pervasızca itirafı, -TARAF’TAR fanatiklerin- ”casusluk“ suçundan, yargılanmalarını gerektirir! Ve de bu adamlar -VAKİT’Lİ ötenler- emeklilerle muvazzaflar arasına nifak sokuyor; gerçek sorunları olan astsubayları, subaylara karşı kışkırtıyorlar, açıkça ”bozgunculuk“ yapıyorlar! Savaşta bunun cezası idam idi! Şimdi, bu adamları yargılamaya, bilmem ağır ceza mahkemeleri yeter mi? Askeri mahkemeye sevk edilseler, Devlet Güvenlik Mahkemeleri’ni kapattıran AB kıyamet koparır... Ve bu bağlamda, İstiklal Mahkemeleri’ni kurmaya da, maalesef imkân yok!
Kurtuluş Savaşı’nda Cumhuriyet’in ilk yıllarında İstiklal Mahkemeleri’nde karşılarına hainler, bozguncular çıkınca, üye babam, Mahkeme Başkanı Ali Bey’e (Osman Paksüt’ün dedesi Ali Çetinkaya’ya) ”Gel de asma Ali Bey“ dermiş... Ben de bu adamlar, birkaç yıl önce, gene orduya karşı irinlerini döktüklerinde, onlara üç tokat atmaya aht etmiştim: Biri kendim adına, ikincisi Türk milleti adına üçüncüsü de Türk Ordusu adına! Kokuşmuş “çok şey”, çok insan var şu sırada Türkiye’de! Türkiye Cumhuriyeti’ni kurtarmaya, bu çıbanları yok etmeye, yılanların zehirlerinden kurtulmaya pansuman, ayakta tedavi, seçimlerin yenilenmesi, Anayasa’nın değiştirilmesi yetmez; ”radikal“ genel cerrahi gerekiyor!
Nasıl? Önce, hükümetin kolluk ve istihbarat örgütlerinin, Genelkurmay’ın, ordunun içine sızdıkları, varlıkları, Altan’ın sözlerimden ve cürümlerinden belli olanları bulup çıkarmalarıyla. Ama Soros vb..  oralara da sızdığına göre, bu imkânsız gibi! Genelkurmay’ın bu işi kendisi yapması ve yılanların başlarının, kuyruklarının ezilmesi artık vacip olmuştur! Bu ihanet, Genelkurmay’ın sert bildirileri, hatta e-muhtıra ile sona erdirilemez; o meşum TARAF’ta onlar- burada biz: Ya biz ya onlar! Türk Ordusu’nu da ” Mahşerin süvarilerinin “ saldırıları sonucu kaybedersek vay halimize!

NOT: TARAF’ın ne menem ”taraf“ olduğu pazar sayısının ilk sayfasından belli: Şu başlıklara bakın: ”Osmanlı arşivlerinin tümü açıklansın, Soykırım yapıldığı belli olsun, “Kürdüm, eşcinselim, vicdani retçiyim, Her Türk asker doğmaz’ ve Mahşerin dört atlısı. Başbuğ-Paksüt haberini örtmeye çalışan Doğan grubu gazeteleri! 

Yazarın Diğer Yazıları