"Tasmalı gazeteci" yazıyor!

Dedi ki;

-Diyarbakır'daki Nevruz gösterileri ve teröristin mesajının okunması, ihanetin kazandığı cüreti gösterir.. Türk Milleti bugünü asla unutmayacaktır..

Bunları diyen adam, en az, sözünü ettiği o 'İhanet' kadar cüret gösterip, dün gitti, Ak Parti sıralarında, hem de sırıtarak en ön sıraya oturdu..

**

Dedi ki;

-Bebek katilinin açıklamalarına izin verilen gösteriler, çözüm adlı ihanet projesinin, AKP-BDP(Hdp) ve pkk ortaklığı olduğunu gözler önüne sermiştir..

Bunları diyen adam, yol arkadaşlarını hdp-pkk'yla iş birliği yapmakla itham ederek, dün gitti, "İş birliği yaptı" dediği adamların kucağına oturdu..

**

Dedi ki;

-Sayın Erdoğan, televizyon ekranlarından ''Ülkemizi terk etmeleri hâlinde, güvenlik güçlerimizin operasyon yapma lüksü yoktur. Bu operasyonlar da zaten durur'' diyerek, adeta terör örgütüyle gözümüzün içine baka baka pazarlık yapmaktadır.

Bunları diyen adam, partisini ve yol arkadaşlarını, yapmadıkları halde, pazarlık yapmakla itham ederek, dün gitti, pazarlığı bizzat yapmış olanların ayaklarına paspas oldu..

**

Dedi ki;

-İmralı'daki bebek katiline ne sözler verdiniz? Oslo'da ve İmralı'da ne anlaşmalar yaptınız?

Bunları soran adam, yol arkadaşları için, yapmadıkları halde, 'HDP'ye söz verdiler' diyerek, dün gitti, bizzat sözler verenlerin bezirgan masalarında meze oldu..

**

Dedi ki;

-Mustafa Kemal Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ndeki şu sözleri tam da bunları (Ak Parti'yi) tarif etmektedir: "Memleket dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalâlet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler.."

Bunları diyen adam, iyi ve cesur insanların da haykırdığı bu gerçeği, artık yuttu mu, başka bir şekilde mi sakladı bilmem, dün gitti, tarif ettiği adamların partisine kaydoldu..

Bilmiyor olamaz.. O hitabede, hakikate ihanet edenler için, o cümlenin ardından der ki;

- Şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler..

**

Ee buradan bakınca, tencere yuvarlandı, kapağını buldu..

Bunu da mı ben dert edeyim?

Ama mevzu ne biliyor musunuz;

Bütün bu sözlerini yalayan.. Ağzından çıkan bunca sözü, bilmediğim bir formülle, bilmediğim bir dehlize gizleyen adam, "Hiç mi utanmadın?" başlıklı yazımdan sonra açıklama yaptı ve bana ne dedi biliyor musunuz;

"Karakter yoksunu ve tasmalı bir gazetecinin hakkımdaki iddialarına da cevabım şudur.. Ey tasmalı gazeteci bozuntusu; Ben davamı ticaret uğruna satmadım.. Elinde belgesi bilgisi olan varsa, buyursun açıklasın.."

**

Tahmin edeceğiniz gibi, o tasmalı gazeteci, o 'KARAKTER YOKSUNU" ben oluyorum..

Belge bilgi soruyor.. Çoook uzun yıllar önce takip ettiğim, Emlakbank temalı bir yaralama davasında, rüşveti veren, rüşveti alana dönüp şöyle demişti;

-Rüşvetin belgesi mi olur …..k ?

**

Ben de diyorum ki, belgenin aslını bizzat kendisi verdi..

Aşağıdaki fotoğrafa bakın.. Bu suratta hiç "Memleketi dert edip, hamle yapmış adam suratı var mı?"

(Soldaki)

Belge için teşekkürler, "Karakterli adam.."adam-003.jpg

**

Önemli not: Bu adamın, hadi adını da yazayım, Tamer Akkal'ın, en yakın çalışma arkadaşı, danışmanı Cenk Özatıcı dün istifa etti.. İstifa gerekçesini de şuraya bırakayım ki, tarihe not olsun;

"Onurlu bir yenilgi, yüz kızartıcı bir zaferden daha iyidir.. Bu haramzade düzene boyun eğerek zafer kazanmaktansa, onurlu ve cesur insanlarla kaybetmeyi tercih ederim.."

 

Yazarın Diğer Yazıları