"Plaj" deyip geçmeyin!..

Antalya'nın Gazipaşa ilçesindeki plajlara Suriyelilerin alınmamasına ilişkin belediye meclisinde alınan karar... Canı gönülden sonuna kadar destekliyorum. Tüm belediyelerimize örnek olmasını diliyorum... Hoş, oylama sırasında çekimser kalan Başkan Mehmet Ali Yılmaz, kararı veto etti ama onun da eninde sonunda doğru yolu bulacağını ümit ediyorum.

Gazipaşa  Belediye Meclisi'nin aldığı örnek kararın Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği için ne kadar hayati önem taşıdığını anlamayanlar olabilir. Hem bu karar öyle böyle bir karar da değil!.. İstanbul seçimlerini yakından ilgilendiriyor... Birilerinin "2023 projesi" diye yutturmaya çalıştığı tezgahı da parçalayacak nitelikte. Beynimizi biraz daha çatlatsak işi S-400 krizine kadar götürebiliriz. Sakın bana "insan hakları"ndan, "anayasa"dan dem vurmayın. Benim insanımın, "insan hakları" ne olacak?.. Benim insanımın "anayasa"sından haberi olan var mı?.. Benim ülkemin, devletimin geleceğini ve birilerinin sadece işine geldiği zaman kullandığı bekasının kaygısına tasasına düşen var mı?..

Kısa bayram molası sırasında Ankara dışına çıktım ve bugüne kadar edindiğim izlenimlerin ne kadar tehlikeli boyutlara vardığını yerinde belirleme fırsatı buldum. Beyler!.. Türkiye süratle Araplaştırılıyor.  Hem de gayet bilinçlice.. Hem de gayet ustaca... Aldatıla aldatıla büyük bir felakete doğru gidiyoruz. Defalarca haykırdık; kimliğimizi kaybediyoruz diye.. Tekrarlayalım; sokaklarınıza bir bakın... "Komşularınıza" bir daha bir daha bakın... Alışveriş yaptığınız mağazaların tabelalarını okumaya çalışın... Lokantaya gittiğiniz de bir yemek listesi isteyin de görün... Parka, bahçeye indiğinizde yanınızdakilerin kılık kıyafetlerini, hal hareketlerine dikkat kesilin... Kimler kolayca TC vatandaşı kimliği alabiliyor diye sorgulayın... Kimler kolayca bu ülkede şirket kurabiliyor ve hangi muafiyetlerden faydalanabiliyor diye araştırın... Bizim fakir fukaramıza sağlanan sosyal desteklerle Suriyelilere verilenleri bir mukayese edin. Üniversiteye girişe bakın!.. Sonra da dönün, Suriye'de verdiğimiz şehit sayısını ve nedenlerini ilgili mercilere sorun. Suriyeliler sizin sahillerinizde mangal keyfi yapıp nargile tüttürürken, ailelerimizin huzurunu kaçırırken akılcı sorgulamalar yapın. "İnsan hakları"na bir de bu taraftan bakıverin... Tarih boyu Arapların atalarımıza yaptığı kalleşlikleride hatırlatmadan geçiyorum!..

Türkiye bilerek Araplaştırılıyor!..

İstanbullular!.. 23 Haziran'da tarihi bir seçime gidiyoruz. Çıkın balkonunuzdan yaşadığınız semte bir daha bakın... Sabah çıkın bakın, öğlen çıkın bakın, zahmet olmazsa akşam saat 20'den sonra bir de sokaklarda yürüyüverin... "Bana ne" deyip geçemezsiniz, sadece İstanbul belediye başkanı için değil tüm Türkiye'nin geleceği için oy kullanacaksınız. Türkiye bilerek Araplaştırılıyor derken sadece Suriyelilerin ülkelerine gönderilmemesini kast etmiyorum. Bileşenleri var; Diyanet işleri Başkanı'nın devlet protokolünde hızla yükselişi, İmam Hatip liselerinin sayılarının ihtiyacın kat kat üzerinde arttırılması, tarikat ve cemaatlere sağlanan ayrıcalıklar ve dev kıyaklar, cemaatsiz camilerle yapılan gösterişler, Kur'an'ın aslından ve peygamber efendimizin ahlakından kopuş, dayatılan Arap tarzı yaşam biçimi... İstanbullular!.. Limanlarınıza bir bakın, yalılarınıza bir bakın, kafelerinize, lokantalarınıza bir bakın kimlere satılmış diye. Sadece Suriyelilere mi?.. Ya, Katarlılar ve diğerlerine ne diyeceksiniz?.. İstanbul'da gördükleriniz yetmez ise, Trabzon da, Ankara'da, Zonguldak da, Mersin de, Adana da, Antalya da, Hatay da, Sivas da, Gaziantep de yaşayan tanıdıklarınıza danışın...

2023 projesi... Bunun gerçek adı; Türkiye bilerek Araplaştırılıyor...

Dünyanın en önemli coğrafyasında hüküm süren tek çağdaş demokratik Cumhuriyet'e son veriliyor. Başta ordusu ve tüm devlet kurumları ile birlikte... O yüzden, Gazipaşa belediyesinin aldığı muhteşem kararını, beyaz donlu Suriyeliler bundan sonra plajlarda görünmeyecek bakış açısı ile değerlendirmeyin. Ben, bu kararı, Türkiye'nin bilerek Araplaştırılma tezgahına karşı gösterilen en önemli dikiliş olarak algılıyorum. Kestirmeden söyleyivereyim, bu zihniyete dur diyemezsek 2023 yılında çıkarılacak ilk Cumhurbaşkanlığı kararnamesini ne olur?.. Bir tahminde bulunabilir misiniz?.. Kılık kıyafet kanunu!..

S-400'ler mi, Patriotlar mı?.. Yine, Türkiye'nin yüksek irtifada hava savunma sistemlerine olan ihtiyacını tartışmıyorum. Şu an itibarıyla, Türkiye, yerden gelen büyük bir tehlikeyle karşı karşıya. Ülkemiz havadan değil yerden Araplaştırılıyor ve işgal ediliyor!.. İş işten geçtikten sonra, en son teknoloji ile hava savuma sistemi kursanız ne olur kurmasınız ne olur?..

2023'den sonra da Türk vatandaşı olarak demokratik Cumhuriyet rejimi ile yaşamak istiyorsanız Gazipaşa belediyesine destek olun!.. Din kamuflajı ile yapılan afyonlamalardan aklınız ile uzak durun. İmam Matüridi'yi hatırlayın. Bilmiyorsanız okuyun!..

 

Yazarın Diğer Yazıları