Erdoğan Amerika'ya asla gitmemeli

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sadece terör örgütlerine karşı değil, terörü destekleyen, teröristlerle müttefik olan devletlere karşı da başlattığı BARIŞ PINARI HAREKATI, kuşku yok ki ülkemize ve bölgemize inşallah istikrar ve huzur getirecektir.

Kahraman Türk ordusu, 1974'de Kıbrıs'a nasıl barış taşıdıysa, Suriye topraklarındaki terör unsurlarını temizleyecek ve sadece Fırat'ın doğusuna değil, Suriye'nin bölünmez bütünlüğüne de barış getirecektir.

Ki Erdoğan Hükümeti, harekatın başarılı sonuçlanması için Esad ile de görüşme adımı atmalıdır.

Kahraman Türk askerinin sivil halkı koruyan, teröristleri yok eden anlayışı ile Türkiye sınır güvenliğini kesinlikle başaracak, terör örgütlerini yok edecektir.

Şimdi burada büyük Türk milletine düşen çok önemli görevler vardır.

Önce mesleğim açısından söyleyeyim medya kahraman Mehmetçiklerimizin sonuna kadar yanında olmalı, onların moral ve motivasyonunu bozacak yayınlardan gerek yazılı, gerek görsel ve işitsel gerekse sosyal medyadan kaçınmalıdır.

Siyasetçilerimiz de tek yumruk, tek ses olmalıdır.

Ama yapılması gereken ilk iş, atılması gereken ilk adım şudur.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asla Amerika'ya gitmemeli,  Trump ile görüşmemeli.

Trump görüşmeyi çok istiyorsa Türkiye'ye gelmelidir…

Amerika açıkça terör destekçisidir…

Terör örgütlerine PKK uzantısı PYD/YPG terör örgütünü "müttefik" kabul eden ve onlara 30 bin TIR silah veren bir ülkedir Amerika…

Trump, önceki başkan Obama'nın Türkiye'de 1980'li yılların başından bu yana terör yaratıp sürdüren PKK'ya destek verdiğini açıklamıştır.

Türk halkı bu alçaklıkları, sahte müttefik Amerika'yı iyi tanımalıdır.

Amerika daha önce defalarca yazdığım gibi Türkiye'nin müttefiki ve dostu değildir.

Kaldı ki İran da, Rusya da, Fransa da, Avrupa Birliği ülkeleri de, Arap ülkeleri de Türkiye'nin dostu, müttefiki değildir.

Türkiye'nin dostu behemehâl Türkiye'dir…

Saydığım ülkelerin hepsi "terör ve terörist sevicidir…"

Büyük Türk milleti görmekte, bilmekte ve anlamaktadır ki; Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur.

İYİ Parti Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz, ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye'ye yönelik tehdit paylaşımlarına, "Dünya, II. Dünya Savaşı öncesindeki kalitesiz liderler ortamına geri döndü. Ülkemizin böyle bir aşağılık yaratığın tehditlerine maruz kalması çok üzücüdür. Daha üzücü olanı ülkeyi bu tür tehditlere maruz bırakan yanlış politikalar. Teslim olmayız, evimizi düzene koymalıyız" diye önemli bir açıklama yaptı.

Milli Savunma Bakanlığı, "Türk Silahlı Kuvvetleri vatanımızın bütünlüğüne, devletimizin bekasına, 82 milyon vatandaşımızın huzur/güvenliğine yönelik tehdit/tehlike oluşturan tüm terör örgütlerine karşı asil milletimizin sevgisi, güveni ve duasından aldığı güçle ve "Ölürsem şehit kalırsam gazi" anlayışıyla mücadeleye hazırdır…" diye açıkladı.

Allah, kahraman Mehmetçiklerimizi korusun, her birinin evlerine, yuvalarına, ülkelerine sağlıkla dönmesini nasip etsin…

Değerli okurlarım,

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sadece terör örgütlerine karşı değil, terörü destekleyen, teröristlerle müttefik olan devletlere karşı da başlattığı  harekat, ülkemize ve bölgemize istikrar ve huzur getirecektir.

Kahraman Türk askeri ile Türkiye kesinlikle başaracaktır.

Bu başarıyı perçinlemek için tekraren diyorum ki;

13 Kasım'da randevu veren başkan Trump'ın bu davetini reddetmeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan Amerika'ya asla gitmemeli.

Türkiye'ye "Suriye'ye girme, girersen ambargo uygularız" diyen Amerika'nın bu tehdide yanıt olarak Erdoğan, Amerika'ya asla gitmemeli.

"Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kürtleri ortadan kaldırmaya çalışırsa ben de bu durumda onların ekonomisini ortadan kaldırırım" diyen başkan Trump'ı protesto etmek için Erdoğan Amerika'ya asla gitmemeli.

PYD/YPG/PKK'yı müttefik değil, "terör örgütü"  kabul edinceye kadar Erdoğan Amerika'ya asla gitmemeli.

Başkan Trump, PYD/YPG/PKK'ya verdiği 30 bin TIR silahı Amerika geri alma taahhüttü vermeden Erdoğan Amerika'ya asla gitmemeli.

Parasını ödediği, ödemeye devam ettiği F-35 savaş uçaklarının Türkiye'ye teslim edilmesine onay verinceye kadar Erdoğan, Amerika'ya asla gitmemeli.

Unutulmasın ki; Türkler ve Kürtler asırlardır kardeştir, aksini düşünen kalleştir…

 

Yazarın Diğer Yazıları