Yazsam ne olacak!!?

Okuyucu soruyor; “PKK İstanbul’u basıyor, yakıp yıkıyor, Bayrağı indiriyor!.. Neden tek satır yazmıyorsun..?”
Yazsam ne olacak?!!
Yirmi yıldır yazıyorum aynı satırları.. Aynı kelimelerle, kendime göre uyarıyorum, ne oldu?!
Olandan gördüğüm şu..
PKK’nın kendi başına bir halt ettiği yok!..
PKK’ya yol veren var ve bana göre onlar da belli!.. Ben bu senaryosu aşikar tiyatronun nesini yazayım!..
Yol veren olmasa, onca çapulcu organize olacak da yaka yıka Taksim’den Unkapanı Köprüsü’nü geçip Aksaray’da PKK bezlerini sallayacaklar ha!?! Geçiniz!.. (İşçi eylemlerinde kanatlarını açan Unkapanı Köprüsü, PKK çapulcularına neden yol verdi acaba?!)
Tekrarlayalım; PKK’nın bir halt ettiği yok, PKK’ya yol verenlere bakınız..
Devletin en tepesinde oturan zat, “Devletin bütün kurumlarının uyumundan” söz ederken ne söylüyordu anlamıyor muyuz!!? Ya, defalarca kalkış yapıp dağı taşı bombalayan jetlerimizin binlerce bombasından, burnu dahi kanamayan Karayılan’ın başparmağını işaret parmağı arasından çıkarıp selam durması(!)nı, malum matbuat üzerinden  mesaj sallamasına yol vermesini, neyle izah edeceğiz!?. Tespit edilen eşkıyanın saldırılarına göz yumulmasını!??
PKK ne yapıyor ki?!.
“Saldır koçum!!?” diye yol verenlere bakınız..
Bugün Kürtçü hareketin en büyük lobicilerinden biri kim?..
Cevat Öneş adlı şahsiyet?!
Kimdir bu şahsiyet?!. MİT emeklisi.. MİT’te aktif görevdeyken ne iş yapardı?!.. 90’lı yılların MİT’inde ikinci adam değil miydi.. Bakın o dönemin basına yansımış MİT Başkanı demeçlerine... “Açılım”ı görün.. 28 Şubat’ın ABD dayatması açılımını!..
Apo ne diyor?.. “Devletle görüşüyorum..” diyor. Ne zamandan beri görüşüyor?.. “Yakalandığından beri..!” görüştüğünü söylüyor..
Federasyonu ilk dillendiren kim..?
12 Eylül’de Kenan Evren!!. 2000’li yıllarda ABD’nin Orta Doğu mikseri Fuller ne diyor.. “Askeri ikna ettik, sıra cesur yürek bir siyasetçi bulmaya kaldı!!” diyor!..
PKK ile mücadele eden asker nerede?..
Erattan aslan gibi delikanlılar ya mezarda, ya sakat merkezlerinde.. Generaller, araziye uymuş durumda yakalarına yapışılmanın telaşında..
PKK’lılar nerede?.. TBMM’de..
İstanbul’un göbeğindeki özel üniversitelere bakıyoruz.. Bunlardan biri Bilgi Üniversitesi.. Hani şu hali vakti yerinde necip Türklerin evlatlarını öğrenci yapabilmek için kendilerini yırttıkları üniversite.. İşte o üniversitenin son icraatı neydi?.. PKK’yı aklamak, Kürt ayrılıkçıları kutsamak.. Manzarayı unuttuysanız hatırlatayım.. Para babası kılkuyrukla, PKK Kraliçesi sarmaş dolaş olmuş Türk Milleti’ne “çanınıza ot tıkayacağız!!”  nispeti yapmışlardı hani?!
Dahası Yahudi-Kürtçü sarmalını deklare etmişlerdi..!
Ne olmuştu? “Yarabbi şükür!!” olmuştu.. Soroscusu, cemaatçisi bu muhteşem işgal manzarasına alkış tutmuşlardı. (Aralarında mebzul miktarda, kendilerine Türk diyen de var!!)
Neyini yazayım, PKK bir halt etmiyor ki!!.
Çetebaşı kimle görüşüyor?!
Ona “yap” diyorlar ki yaptırıyor!..
İktidar taşları bağlamış sokağa köpekleri salmış, arada bir üzerlerine su sıkarak onları serinletiyor!.. Yetmiyor, aynı iktidar polisini acuzelere tokatlatıp, demokrasi gösterileri yapıyor!.
Eşkıya, Diyarbakır meydanında Atatürk heykeline tırmanıp suratına Apo suretini yapıştırıyor!.. Eşkıyaya bu ince planı kim aşılıyor, kim cesaretlendiriyor?!..
Sermaye ağalarından, medya leşkerlerine kadar alayı PKK lehine tempo tutmaya başlamış ülkede.. Asker tam sipere yatmış, yollar fıstık gibi açık..
PKK sokağa dökülmesin mi!!?
Ben bu hadisenin nesini yazayım.
Sizin Y-CHP bile bu işlere tempo tutarken!!!
Ve de TV’ler de onca abuklukla meşgulken yazsam ne olacak..
Zaten ahaliye göre vatansever dediğin, Nihat mıdır nedir o şabalak gibi olur!..

Yazarın Diğer Yazıları