Yemin'den ayrılan Özge Yağız'ın yeni dizi heyecanı! 'Sol Yanım' için geri sayım başladı

Yemin'den ayrılan Özge Yağız'ın yeni dizi heyecanı! 'Sol Yanım' için geri sayım başladı
Kanal 7'nin fenomen dizisi Yemin'den ayrılan Özge Yağız, 'Sol Yanım' ile ekranlara dönüyor. Star TV için BKM'nin hazırladığı dizinin sete çıkış tarihi de belli oldu.

Kanal 7'nin aldığı reytinglerle birçok dev bütçeli diziden daha çok izlenen günlük dizisi Yemin sete çıktı. Karamel Yapım imzalı dizinin başrol oyuncusu Özge Yağız'la pandemi nedeniyle erken yapılan sezon finalinde yollar ayrılmıştı. Yağız'ın yerine başrolü kimin alacağı merak konusuydu.

ÖZGE YAĞIZ'IN YERİNE KİM GELİYOR?

Reyhan rolü yüzlerce genç yetenek arasından İlayda Altuntaş'ın oldu. Altuntaş, yepyeni bir karakterle diziye dahil oldu.

ÖZGE YAĞIZ'IN YENİ ADRESİ DE ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Yemin'den ayrılan Özge Yağız'ın, Star için çekilen Sol Yanım dizisinin ekibine katıldığı öğrenildi.

'SOL YANIM' NE ZAMAN BAŞLIYOR?

'Sol Yanım' adlı yeni diziyle ilgili merak edilen detaylar yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Tv100'ün haberine göre; Usta senarist Melis Civelek'in yazdığı ve Serdar Gözelekli'nin yöneteceği 'Sol Yanım' dizisi, eylül ayının ilk haftası sete çıkacak. Dizide başlıca rolleri Tolga Mendi, Özge Yağız, Cemre Baysel, Cansel Elçin, Defne Samyeli ve Deniz Barut paylaşacak.

YEMİN 3. SEZON NE ZAMAN?

İlk 2 sezonu ile büyük dikkat çeken Yemin dizisi, koronavirüs salgını sebebiyle izleyicilerine erken veda etti. Normal planlamada 19 Haziran’da sezonu tamamlayacak olan dizi, 1,5 ay erken bitti. Yemin'in yeni bölümlerinin yeni bir değişiklik olmazsa eylül ayının 2. haftası ekrana gelmesi planlanıyor.