Abdurrahman Dilipak'ın da skandal isimle fotoğrafı çıktı

Abdurrahman Dilipak'ın da skandal isimle fotoğrafı çıktı
Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak’ın uyuşturucu ticareti yaptığı suçlaması ile tutuklanan Ali Osman Akat ile görüştüğünü ortaya koyan fotoğraflar çıktı. Gazeteci Dilipak gündeme düşen fotoğrafla ilgili açıklamalarda bulundu.

L’actone Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Akat’ın da aralarında bulunduğu altı şirket sahibi, Kolombiya’dan Türkiye’ye “kozmetik ürün” adı altında gönderilen 111 kilogram kokainin alıcısı olduğu gerekçesiyle tutuklandı.

Olay kamuoyuna bomba gibi düşerken Ali Osman Akat’ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da aralarında olmak üzere bir çok siyasetçiyle çekilmiş fotoğrafları çıktı.

DİLİPAK İLE FOTOLARI ÇIKTI: "KENEVİR HAKKINDA KONUŞTUK"

Ali Osman Akat’ın  Son olarak gazeteci Abdurrahman Dilipak’la da fotoğrafı çıkarken konuyla ilgili ünlü gazeteciden açıklama geldi.

Sosyal medya üzerinden ortaya çıka kare hakkında yazan Dilipak “Kolombiya- Türkiye hattında i tutanlar herkesin kapısını çalmışlar. Benimle de Kenevir konusunu konuşmak için gelmişti. Ben de ABD iş yapanların ilgisini çekiyor, ama bizimkilerden kimse kurumsal olarak gelmiyor diye düşünmüştüm. MİT bu işi biliyor mu idi, ya da CIA ve FBI!? İşin içinde Almanlar da var. Adam Türk-ABD iş adamları başkanı, Emniyet, Narkotik nasıl bu işin farkına varmadılar. Ve bugün bu iş nasıl ortaya çıktı ve 4 ay öncesi bir operasyon neden bu güne kadar gizli kaldı. Cevabını arayan o kadar çok soru var ki, bu işler kördüğüm olmuş gibi ” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

İlgili Haberler