Ekrem İmamoğlu hakkında 'bağımsız adaylık' iddiası! "Kılıçdaroğlu'na rağmen..."

Ekrem İmamoğlu hakkında 'bağımsız adaylık' iddiası! "Kılıçdaroğlu'na rağmen..."
Yeni Akit Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için “CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na rağmen Cumhurbaşkanlığı iddiasına devam edecek. Bir bakarsınız bağımsız aday da olabilir.” iddiasında bulundu.

AKP 26. Dönem Milletvekili Mehmet Metiner, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Bülent Kaya, Akademisyen - Yazar Dr. Erol Mütercimler, Yeni Akit Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı; Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

''İMAMOĞLU, BAĞIMSIZ ADAYI OLABİLİR''

6''lı masanın cumhurbaşkanı adayının tartışıldığı bölümde, konuklardan Hacı Yakışıklı''nın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili yorumları dikkat çekti. İmamoğlu''nun CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na rağmen cumhurbaşkanlığı iddiasına devam edeceğini öne süren Yakışıklı, “Bir bakarsınız bağımsız aday da olabilir.” ifadelerini kullandı.

Yakışıklı, şunları söyledi;

“Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı adayı, Cumhurbaşkanı olayım derken Belediye Başkanı da olamayacak. Ekrem Bey Kemal Kılıçdaroğlu’na rağmen Cumhurbaşkanlığı iddiasına devam edecek. Bir bakarsınız bağımsız aday da olabilir.”

İlgili Haberler