Yeni Asır'dan Hıncal Uluç'u kızdıracak manşet

Yeni Asır'dan Hıncal Uluç'u kızdıracak manşet
Sezen Aksu'nun havuz haberini yaptığı için Hıncal Uluç'un eleştiri oklarının hedefi olan Yeni Asır, bugün yine Aksu'yu manşetine taşıdı ve köşe yazarları isim vermeden Uluç'u hedef aldı.

Yeni Asır Gazetesi İzmir'in Karaburun ilçesindeki Manal Koyu'nda villası bulunan Sezen Aksu'nun, geçen yıl mühürlenen havuz inşaatını usulsüzce tamamladığını ve havuzdan denizin içine doğru 50 metrelik atık su boru hattı döşediğini iddia etmişti.

"BU İŞ YENİ ASIR'A MI DÜŞTÜ?"

Bu iddialarını gazete manşetine dahi taşıyan Yeni Asır’a ise cevap Sabah yazarı Hıncal Uluç’tan gelmişti.

Uluç, "50 metrelik bir boru yüzünden günlerden beri Sezen Aksu'ya saldırmak, aleyhinde kampanya açmak, Yeni Asır'a mı düştü?.." ifadelerini kullanmıştı.

Uluç ayrıca, Türkiye’nin en önemli yerel gazetelerinden biri olan Yeni Asır’ın eski günlerini mumla aradığını ve tirajının 10 binin altına düştüğünü sözlerine eklemişti.

YENİ ASIR'DAN NİSPET

Medyaradar'ın haberine göre; Uluç’un o yazısının ardından Yeni Asır’dan bugün sert cevap geldi.

Sezen Aksu’nun havuzunu bir kez daha manşete çeken Yeni Asır, haberinin ardından Sezen Aksu’nun havuzunun kapandığını yazdı.

yeniasir222-l1su.jpg

KÖŞE YAZISINDA DA HEDEF ALDILAR

9 sütuna atılan manşetle de yetinmeyen Yeni Asır’da Haber Müdürü ve Köşe Yazarı Erhan Güvenç ayrıca Hıncal Uluç’a isim vermeden sert çıkıştı.

Güvenç köşesinde, “Şimdi bazıları Sezen Aksu'nun kaçak havuz ve boru hattını yazdığımız için bizi eleştiriyor. Ancak hiç kusura bakmasınlar. Yazdık, yazmaya da devam edeceğiz. Başta da söylediğim gibi Yeni Asır, kimseye iltimas geçmez. Kanunlara uymayan, toplumun çıkarlarını zedeleyenler karşısında Yeni Asır'ı bulur. Hele siz 3-5 ağaç bahanesiyle başlatılan Gezi vandalizmine sahip çıkıp, kendinizi doğa dostu olarak pazarlarken doğa harikası bir yere kaçak havuz inşa ederek pis sularını denize boşaltıyorsanız Yeni Asır bunu yazar ve adalet yerini bulana kadar da gündemde tutar” ifadelerini kullandı.