Yeni Başbakan Perşembe günü açıklanacak

Yeni Başbakan Perşembe günü açıklanacak
AK Parti’de yeni genel başkan adayı tüm birimlerin temsilcilerinden oluşan 4 kişilik komisyon tarafından perşembe günü törenle açıklanacak.

22 Mayıs’taki kongreye yönelik hazırlıklarını hızlandıran AK Parti, bugün teşkilatlarlatemayül yapılacak. İl başkanlarının pazartesi günü yapılacak genişletilmiş il başkanları formatındaki toplantıya eksiksiz katılımının sağlanması için Genel Merkez yoğun bir çalışma temposu sergiliyor. Salı günü de milletvekillerine “temayül” yoklaması yapılacak. Çarşamba günü, temayül sonuçlarının değerlendirileceği son bir istişare gerçekleştirilecek.

4 KİŞİLİK HEYET

Aday gösterilecek isim, perşembe günü Genel Merkez’de kalabalık bir törenle açıklanacak. Teşkilat, Meclis grubu, kadın ve gençlik kollarının başkanlarından oluşan dört kişilik bir heyet açıklamayı yapacak. Açıklamayı, teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş yapacak. Ataş başkanlığındaki heyette, Grup adına Nurettin Canikli yer alacak. Kadın Kolları Başkanı Selva Çam ile Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş olacak. STAR