Yeni Batman filminin başrol oyuncusu Robert Pattinson korona virüse yakalandı

Yeni Batman filminin başrol oyuncusu Robert Pattinson korona virüse yakalandı
Ünlü İngiliz aktör Robert Pattinson'un korona virüse (Covid-19) yakalandığı ve başrol olarak rol aldığı yeni Batman filminin çekimlerinin durdurulduğu açıklandı.

Yeni 'Batman' korona virüse yakalandı

Ünlü İngiltereli oyuncu Robert Pattinson hakkında gelen son dakika haberine göre Covid-19'a yakalandı.  Yeni Batman filminin oyuncusu olan Pattinson'un hastalığı nedeniyle çekimlerin durdurulduğu açıklandı.

2020 başlarında İskoçya'nın Glasgow kentinde başlayan yeni Batman filminin çekimlere salgın nedeniyle altı ay ara verilmiş, yaklaşık bir hafta önce yeniden başlanmıştı.

Vanity Fair dergisine konuşan bir Warner Bros sözcüsü Batman setinden bir kişinin daha test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu ancak kişi ve sağlığı hakkında net bigi vermedi. 

WarnerMedia Studios & Networks'ün başındaki Ann Sarnoff, da Variety dergisine güvenlik endişelerini her şeyin önüne koyduklarını belirtti.

Robert Pattinson kimdir?

Robert Douglas Thomas Pattinson 13 Mayıs 1986, Londra'da dünyaya geldi. Pattinson Londra, İngiltere'de doğdu. Babası, Richard, Amerika'dan araç ithal ediyordu.

Annesi Clare ise bir modellik ajansında çalışmaktaydı. Ayrıca Pattinson'ın Lizzy Pattinson ve Victoria Pattinson adında iki ablası vardır. 12 yaşına kadar Tower House School'da okudu. Buradan ayrılınca eğitimine The Harrodian School'da devam etti.

Barnes Theatre Company'de amatör tiyatroya dahil oldu. Buraya dahil olduktan sonra Guys and Dolls oyununda küçük bir rol aldı.