Zenginle fakir arasındaki fark hiç bu kadar açılmamıştı! Yeni çıkacak bu hibrit arabanın fiyatını biliyor musunuz?

Zenginle fakir arasındaki fark hiç bu kadar açılmamıştı! Yeni çıkacak bu hibrit arabanın fiyatını biliyor musunuz?
Ekonomik şartların cumhuriyet tarihin hiç görülmediği kadar kötü olduğu son günlerde, Yeni BMW 7 Hibrit Serisini tanıttı. Fiyatı ise “Biri yer biri bakarsa kıyamet ondan kopar” dedirtti ve dudak uçuklattı.

Bu yıl kasım ayında ilk teslimatlarının gerçekleştirilmesi beklenen yeni BMW 7 Serisi, 94 bin 295 dolardan başlayan fiyatlara sahip olacak. Aracın V8 motorlu modeli 760i xDrive 114 bin 995 dolarlık fiyat etiketini taşıyacakken, elektrikli i7 120 bin 295 dolarlık fiyattan satılacak.

ZENGİNLE FAKİR ARASINDAKİ FARK HİÇ BU KADAR AÇILMAMIŞTI

Hemen her gün gelen zamlar, vatandaşım belini bükerken 120 bin dolara araç fiyatı zenginle fakir arasındaki uçurumu daha da açtı.

Et, süt ve peynirin neredeyse tadını unutan dar gelirliler ekmek, makarna, yağ gibi ürünlere ulaşmakta bile zorlanıyor. Dışarda yemek yemek ise hayal olmuş durumda... Vatandaşlar, içinde bulundukları durumu, "Müze gezer gibi marketleri geziyoruz; en ucuz ve almamız gereken neyse onu alıp çıkıyoruz. Alışkanlık falan kalmadı" sözleriyle özetledi.

BMW 7 SERİSİ

Alman otomobil devi BMW, BMW gibi gözükmeyen yepyeni sedan modelini tanıttı. Yeni model, BMW 7 Serisinin yedinci nesli oldu. Üstelik yeni model, bugüne kadarki en önemli 7 Serisi nesli olarak tarihe geçti.

BMW, yeni 7 Serisinde yalnızca bir model değil, üç adet model sundu. 2023 model benzinli 7 Serisi’nin yanında tanıtılan ve 7 serisinde bir ilk olan model, serinin elektrikli modeli BMW i7 oldu.

BMW severlere aynı anda hem kocaman V8 motor hem de elektrikli motor seçeneği sunulurken, yeni modelin tasarımıysa hiçbir BMW’ye benzemiyor.

Yeni BMW 7 Serisi’nde biri metalik olmayan toplam 10 farklı gövde rengi seçeneği bulunuyor. BMW Individual olarak iki ayrı renk tonunda Yeni BMW 7 Serisi siparişi verilebilecek.

 

İlgili Haberler