Yeni danışmanın paylaşımları tepki çekti

Yeni danışmanın paylaşımları tepki çekti
Resmi Gazete'de yayınlanan genelge ile Cumhurbaşkanı danışmanı görevine getirilen Merve Kavakçı’nın kızı Mariam Kavakçı’nın, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar tepki çekti.

1999 yılında TBMM’de yaşanan başörtüsü kriziyle tanınan, şu anda Kuala Lumpur Büyükelçisi görevinde bulunan Merve Kavakçı’nın kızı Mariam Kavakçı, Cumhurbaşkanı danışmanı görevine getirilmişti.

mariam.jpg

Yeni danışman Kavakçı’nın sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ise kamuoyunun tepkisine neden oldu. Özellikle, Kur-an'ı Kerim'in üzerine koyduğu ABD pasaportu ile ilgili yaptığı paylaşım, takipçilerinden büyük tepki aldı.

mariaam.jpg

“ÇOK RAHATSIZ OLDUM”

Öte yandan Kuala Lumpur Büyükelçisi Merve Safa Kavakçı'nın Lübnanlı ilk eşinden olan kızı Mariam Ali Kavakçı’nın bir takipçisi paylaşımlar için; "Giyimi, yaşam tarzı özel alanıdır dedim konuya girmedim. Fakat Kur'an-ı Kerim üzerinde ABD pasaportundan çok rahatsız oldum. Hanımefendi bize norm hiyerarşisini mi ihsas ediyor? Kur'an-ı azimüşşanı biz hep baş tacı bildik. O'nu herhangi bir şeyin altında görmeye tahammülümüz yok!" ifadesini kullandı.

hasan-basri.jpg

İlgili Haberler