Yeni dayatma: Anaokulunda cinsel yönelim eğitimi!

Yeni dayatma: Anaokulunda cinsel yönelim eğitimi!

ABD''nin Florida eyaleti parlamentosuna sunulan ve kabul edilen bir tasarı, ülke gündeminde ön sıralara çıktı. Konu sadece ABD''nin değil, dünyanın gündemine sokulmaya çalışılan anaokullarında ve ilkokullarda cinsel eğitimle ilgili...

Tasarıda, anaokullarında ve ilköğretimde çocukların gelişimine uygun olmayan "cinsel yönelim" veya "cinsel kimlik" eğitiminin yasaklanması öngörülüyor.

Mevcut eğitim müfredatına göre beş yaşından itibaren çocuklara "cinsiyet değiştirme", "eşcinsellik" ve "toplumsal cinsiyet"le ilgili eğitim veriliyor! Anne babalar ise bu eğitimin çocukların doğal gelişimini bozduğundan şikâyet ediyor.

Tasarıyı eleştirenler ise ülke çapında yayın yapan medyada, Florida Valisi Ron DeSantis''i okul içinde eşcinsellikle ilgili tartışmaları sansürlemeye çalışmakla suçluyor ve diğer eyaletlerde de benzer kararlar çıkarılmasını önlemeye çalışıyor.

Liberal grupların ve hatta Walt Disney''in Başkanı Bop Chapek, valinin yasayı onaylamaması için baskı yapıyor... Vali DeSantis ise "Anne ve babaların, çocuklarını anaokuluna gönderirken endişe etmemelerini sağlayacağız" dedi.

***

Washington Times gazetesi yazarı Robert Knight ise "Disney, Büyük İlaç Şirketleri ve medyanın çocuklara karşı savaşı" başlıklı yazısında "5-8 yaşındaki çocuklardan bahsediyoruz. Cebinde şeker taşıyan bu çocukların hayatına cinsel belirsizliği sokmak için 9-10 yaşlarına gelmelerini bekleyeceğiz! Vah vah! Ne kadar üzücü! Bu tasarıya karşı çıkanların çocuğu var mı" diye sordu ve yasayı eleştirenlerin kendi nefretlerini topluma yansıttığını, Başkan Biden''ın ise tasarıyı "nefret dolu" diye nitelendirdiğini, Batı kültürünün radikallere teslim oluğunu, istediklerine elde ederlerse daha fazlasını isteyeceklerini belirtti.

Knight, "Çocuklara karşı savaşta bir diğer önemli cephe de medya, Biden yönetimi ve ilaç şirketlerinin, çocuklara COVID-19 iğnesi aşılayıp onları maskeli tutmak için yürüttüğü büyük PR kampanyası... ABD''deki 74 milyon çocuk aşı yaptırmak zorunda kalırsa, Big Pharma milyarlarca dolar daha kazanacak." dedi.

***

Bilindiği gibi "toplumsal cinsiyet" kavramı, Türkiye''nin gündemine de İstanbul Sözleşmesi ile sokulmuştu... Türkiye''de ana okullarında veya ilkokullarda cinsel yönelim eğitimi verilmiyor ama ABD''den bütün dünyaya tıpkı "genetik terapi" gibi bütün insanlığa transgenderizm, yani "kadın ve erkek kimliği arasında gezen yeni bir cinsel yönelim" dayatılıyor. Öyle ki bu eğilimin anaokulunda eğitimini veriyorlar ve Başkan Biden karşı çıkanları suçluyor!

İnsanlık için Ukrayna krizinden daha büyük bir tehdit değil mi?

 

Hekim-Yurt Dışı Göç Araştırması

Milliyetçi Hekimler Derneği, 1446 hekim ve 2032 tıp öğrencisinin katıldığı "Hekim-Yurt Dışı Göç Araştırması" adlı bir anket yaptı.

Anketi cevaplandıran hekimlerin yüzde 87''si ülkemizde hekim olarak çalışmaktan memnun olmadığını ifade etti. İlginç olan durum şu ki başta asistan hekimler olmak üzere pratisyen ve uzman hekimlerde bu oran yüzde 94''lere ulaşıyor. 

Hekimliğin Türkiye''de iyi bir geleceğinin olup olmadığı sorulduğunda tıp fakültesi öğrencilerinin yüzde 81''i, mevcut hekimlerin ise yüzde 91''i olumsuz ve umutsuz cevaplar verdi. 

Anketin sunuş yazısında Milliyetçi Hekimler Derneği''nin son Karabağ savaşına gönüllü katkı sunmak Azerbaycan''a ekip gönderdiği hatırlatılarak "Bir ülkenin silahlı kuvvetlerinin devletine sadakatle bağlı kurmaylarının başka ordularda hizmet vermesi ne kadar büyük bir kayıp ise aynı şekilde yetişmiş, emek ve kaynak sarf edilmiş hekimlerinin yurt dışına gidip başka ülkeler için hizmet üretmesi de o kadar büyük bir kayıptır. Bu durum Türkiye Cumhuriyeti Devletinin sağlık sistemi açısından Millî Güvenlik Sorunu olarak ele alınmalıdır." denildi.

Yazarın Diğer Yazıları