Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda. Muhtemel 11'ler...

Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda. Muhtemel 11'ler...
Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe maçının başlamasına kısa bir süre kaldı. Süper Lig'de 33. hafta maçında şampiyonluk mücadelesini sürdüren Fenerbahçe bu akşam Malatya deplasmanında 3 puan için sahaya çıkacak. Geçtiğimiz hafta şampiyonluk yarışında puan kaybeden Galatasaray ve lider konumunda olan Beşiktaş'ın hatasını iyi değerlendiren ve iç sahada Denizlispor'u Samatta'nın attığı golle geçen Fenerbahçe zirve ortağı oldu. Beşiktaş'ın sadece iki puan gerisinde olan Sarı Lacivertli takım maçı kazanıp rahat bir nefe

Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Süper Lig''de 33. hafta maçında Fenerbahçe bu akşam deplasmanda Yeni Malatyaspor''a konuk olacak. Milli aranın ardından iç sahada Denizlispor''u tek golle geçen ve zirveye ortak olan Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor karşısında kazanıp zirve takibini sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

YENİ MALATYASPOR-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe maçı bu akşam saat 19:00''da başlayacak. Yeni Malatya Stadyumu''nda oynanacak olan mücadelede hakem Halis Özkahya düdük çalacak. Mücadele beIN SPORTS 1 HD ekranından naklen yayınlanacak.

YENİ MALATYASPOR''DA 6 FUTBOLCU EKSİK!

Yeni Malatyaspor, 6 futbolcusunun Kovid-19 testinin pozitif çıktığını açıklamıştı. Olcay Şahan ve Zeki Yavru, sakatlıkları nedeniyle bu akşam forma giyemeyecek. Teenage Hadebe ise kart cezalısı olduğu için oynayamayacak.

Fenerbahçe''de ise Sadık Çiftpınar''ın yanı sıra takımdan ayrı çalışan Diego Perotti ve Mesut Özil, bu maçta oynayamayacak. Kovid-19 testleri negatife dönen Nazım Sangare ile Papiss Cisse ve gribal enfeksiyon geçiren Harun Tekin kadroda yer almadı.

MUHTEMEL 11''LER

Yeni Malatyaspor: Abdulsamed, Chebake, Wallace, Semih, Hafez, Ahmed, Acquah, Mustafa Eskihellaç, Fofana, Adem, Tetteh

Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Serdar, Szalai, Caner, Ozan, Gustavo, Osayi-Samuel, Pelkas, Valencia, Samatta