Almanya'nın Avrupa İşlerinden Sorumlu Başkanı Michael Roth, geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelerek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştü.
Görüşmede 24 Haziran seçimlerinin konu edinildiği ve Roth'un Akşener'e demokratik bir seçim olması yönünde temennilerini aktardığı öğrenildi.
Akşener ve Roth arasında geçen görüşme, hükümete yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak gazetesi tarafından "Geldi, talimat verdi, gitti" başlığıyla servis edildi.
BİRKAÇ GÜN ÖNCE AB BAKANI ÇELİK İLE DE GÖRÜŞMÜŞTÜ
Almanya'nın Avrupa İşlerinden Sorumlu Başkanı Michael Roth, Akşener'den birkaç gün önce Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik ile de görüşmüştü.
Roth'un Akşener ile görüşmesini "Geldi, talimat verdi, gitti" şeklinde yayınlayan yandaş medya, Çelik ile Roth arasındaki görüşmeyi "AB Bakanı Çelik ile Roth bir araya geldi" başlığıyla servis etti.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.