Yeni Volkswagen Amarok'un iç mekanından ilk görsel geldi

Yeni Volkswagen Amarok'un iç mekanından ilk görsel geldi
Yeni Ford Ranger'ın tanıtılmasının ardından gözlerin çevrildiği yeni nesil Volkswagen Amarok'tan yeni ipuçları geldi. Bu paylaşımla yeni Amarok'un iç mekanı da ortaya çıkmış oldu. 

Yeni Volkswagen Amarok''un iç mekanından ilk görsel geldi Yeni Ford Ranger''ın tanıtılmasının ardından gözlerin çevrildiği yeni nesil Volkswagen Amarok''tan yeni ipuçları geldi. Bu paylaşımla yeni Amarok''un iç mekanı da ortaya çıkmış oldu. 

donanımhaber''den Barış Cankı''nın haberine göre; yeni Volkswagen Amarok''un iç mekanından ilk görsel geldiTam Boyutta Gör
Yeni Ford Ranger''ın tanıtılmasının ardından gözler kardeş modeli yeni Volkswagen Amarok''a çevrildi. Alman üretici de bu kapsamda yeni Amarok''un iç ve dış tasarımına ilişkin yeni görseller paylaşarak heyecanın dozunu artırdı.

Yeni Volkswagen Amarok, iki marka arasındaki iş birliği kapsamında Ford Ranger''ı temel alacak. Asıl hedef maliyeti düşürmek olduğundan, gerek altyapı gerekse gövde panellerinde ortak parça kullanımı söz konusu olacak. Öyle ki paylaşılan görselde yan ayna kapaklarının ve kapıların iki modelde aynı olduğunu görebiliyoruz.

Buna karşın Alman marka, yeni Amarok''un tasarım olarak ''Volkswagen DNA''sını'' yansıtacağının altını çiziyor. Sonuç olarak ön kaput, farlar ve ön panjur gibi detaylar yeni Amarok''un farkını ortaya koyacak. Ayrıca diğer yeni Volkswagen modellerinde olduğu gibi panjurda bir LED şerit bulunacak gibi görünüyor.

Geniş çamurluklar, siyah plastik detaylar ve tavandaki LED ışıklar da yeni Amarok''un offroad karakterine vurgu yapıyor. Aracın arka bölümünü henüz göremedik. Ancak bu bölümde stoplardaki grafiklerin değiştirilmesi dışında pek bir fark beklemiyoruz.

Yeni paylaşım sayesinde yeni Volkswagen Amarok''un iç mekanını ilk kez görüyoruz. Konsol yerleşimi Ranger''dakiyle aynı. Merkezde dikey konumlandırılmış büyük bir dokunmatik multimedya ekranı bulunuyor. Bu ekranın alt tarafındaki fiziksel düğmeler ise Amarok''ta daha farklı. Ayrıca orta konsoldaki yerleşim ve düğmelerde de çeşitli farklılıklar söz konusu.

Amarok''un üretildiği fabrika artık elektrikli araçlara ayrıldı. Bu nedenle yeni nesil Amarok, Güney Afrika ve Arjantin''de üretilecek ve 2022''nin sonlarına doğru Avrupa''da satışa sunulacak. 

İlgili Haberler