Yeniçağ Gazetesi bugün bu başlıkla çıktı

Yeniçağ Gazetesi bugün bu başlıkla çıktı
Enflasyonun yüzde 20'ye yaklaştığı bir dönemde merkez bankası'nın son 2 ayda üç puanlık faiz indirimi domino etkisine yol açtı. Karar sonrasında Türk Lirası'nın değer kaybı hızla düşerken, gelecek zamlar çiftçi ve esnaf olmak üzere tüm kesimi vuracak

Üretici ve tüketici fiyatları arasındaki farkın tarihin en yüksek seviyesine çıkması, ardından faiz indirimi kararı yeni zam dalgalarını da gündeme getirdi. Gıdadan beyaz eşyaya, hazır giyimden mobilyaya kadar birçok sektör önümüzdeki ay fiyat artışına gidecek

KUR FARKI AKARYAKITI DA VURDU BENZİN VE MOTORİNE YİNE ZAM

Litre fiyatı benzinde İstanbul''da 8.69, Ankara ve İzmir''de 8.77''ye yükseldi. Motorinde ise fiyat İstanbul''da 8.73, Ankara ve İzmir''de 8.81''e çıktı. LPG zammı netleşmedi.

KAMU BANKASI FAİZ İNDİRİMLERİ SADECE KONUT KREDİSİYLE SINIRLI

Kurumsal kredi faiz oranlarında 100 puana kadar indirim yapan kamu bankaları, ne yazık ki tüketici ve ihtiyaç kredilerine sessiz kaldı, özel bankalar da ise kıpırdama yok.

İKTİDARA GÜVEN YOK, İNDİRİM İŞE YARAMAZ

Merkez Bankası''nın faiz indiriminin işe yaramayacağını ifade eden Prof. Dr. Mehmet Tomanbay, Üreten ekonomiyi ayağa kaldırmadan sorunları aşmamız zor" dedi.

TOBB''DAN UMUTSUZ AÇIKLAMA: ON AYDA 11 BİN ŞİRKET KAPANDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği verilerine göre, ekim''de en çok toptan ve perakende, inşaat ve imalat sektöründe 1599, yılın ilk 10 ayında ise 11 bin 466''i şirket kapısına kilit vurdu.

İlgili Haberler