Yeniçağ gazetesi imtiyaz sahibi Ahmet Çelik'ten alçak saldırıya çok sert tepki!

Yeniçağ gazetesi imtiyaz sahibi Ahmet Çelik'ten alçak saldırıya çok sert tepki!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın danışmanı ve gazetemiz yazarı Murat İde'nin saldırıya uğramasına, Yeniçağ gazetesi imtiyaz sahibi Ahmet Çelik'ten çok sert tepki geldi. Çelik, "Türk Milliyetçiliğinin kalesi olan Yeniçağ'ı bu kalleş saldırılarla geri adım attırmaya ve susturmaya kimsenin gücü yetmez" dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in basın danışmanı ve gazetemiz yazarı Murat İde'nin bugün evinin önünde uğradığı saldırıya, Yeniçağ gazetesi imtiyaz sahibi ve İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik çok sert tepki gösterdi.

Çelik, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Azmettireni hepimizce malum merkezin talimatı ile Yeniçağ Gazetesi yazarı ve Sn. Genel Başkanımızın basın danışmanı Sn. Murat İde ve gazetemiz yeni bir saldırının hedefi yapılmıştır." derken, Türk Milliyetçiliğinin kalesi olan Yeniçağ'ı bu kalleş saldırılarla geri adım attırmaya ve susturmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirtti. 

Çelik'in açıklamaları şu şekilde;

Azmettireni hepimizce malum merkezin talimatı ile Yeniçağ Gazetesi yazarı ve Sn Genel Başkanımızın basın danışmanı Sn Murat İde ve gazetemiz yeni bir saldırının hedefi yapılmıştır.

Kuruluşundan bugüne defalarca saldırıya uğramış olan gazetemiz mensuplarına yönelik saldırılarda son olarak Yavuz Selim Demirağ ve Ahmet Takan'dan sonra bugün de Murat İde eklenmiştir.

Gazetemizin Türk milliyetçiliğini esas alan Dünyayı Türkçe Okuyun sloganı ile yaptığı yayın Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına alan partinin küçük ortağını yine rahatsız etmiş olacak ki savunduklarına itibar eden kalmayınca bu alçak metodlara başvurmaktalar.

Türk Milliyetçiliğinin kalesi olan Yeniçağ'ı bu kalleş saldırılarla geri adım attırmaya ve susturmaya kimsenin gücü yetmez.

Yiğit ve korkusuz kalem Murat İde'ye geçmiş olsun dileklerimi sunarken yetkilileri bu olayın alçak faiillerini yakalamaları için göreve davet ediyorum.

İYİ PARTİLİ KULEYİNDEN TEPKİ!

Murat İde'ye gerçekleştirilen saldırıya İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Şükrü Kuleyin'den tepki geldi. Kuleyin gazetemize yaptığı açıklamada, "Türkiye’de bu tür olayların olmasına üzülüyoruz. Türkiye için çok zor bir durum. Bu saldırıların artık ardı arkası gelmesi lazım. Bu olayların failleri belli. Basını susturmaya yönelik bu hareketleri kınıyoruz. Türkiye’nin bu olaylarla anılmasına üzülmemek elde değil. Tüm Türk milliyetçileri olarak üzülüyoruz. Gerçekten yazık." ifadelerini kullandı.