Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik'ten Yeniçağ'ın 19. kuruluş yıl dönümü için bağımsız mesajı

Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik'ten Yeniçağ'ın 19. kuruluş yıl dönümü için bağımsız mesajı
YENİÇAĞ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesini yayın ilkeleri olarak belirleyen YENİÇAĞ Gazetesi’nin 19. kuruluş yıl dönümü için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bunca zor şartlarda dahi; bağımsız, Atatürkçü, Türk milliyetçiliği temeline dayalı yayın politika ve ilkelerimizden asla ödün vermedik" ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluş felsefesini yayın ilkeleri olarak belirleyip, yola çıkan YENİÇAĞ, yayın hayatında 18 yılı geride bıraktı.

YENİÇAĞ Gazetesi İmtiyaz sahibi Ahmet Çelik, Özgür ve bağımsız yayıncılığın timsali olan YENİÇAĞ’ın 19. Yaşı dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Yayın kadrosunun her türlü zorluklar karşısında yılmadan korkmadığını belirten Ahmet Çelik, "Öyle bir 18 yıl yaşadık ki gazetemiz defalarca saldırıya uğradı, yazarlarımız pusuya düşürüldü, dövüldü, tutuklandı, yargılandı... Şahsım, saldırı ve kurşunların hedefi oldu. Ancak yayın kadromuz ve yazarlarımız hiç bir şekilde yılmadı, korkmadı" ifadelerini kullandı.

Çelik, öte yandan, ilk günden bu yana YENİÇAĞ’ın yanında olan okurlara teşekkür etti.

18 yıldır karşılaşılan her türlü zorluğa rağmen; bağımsız, Atatürkçü, Türk Milliyetçisi yayın politikasından asla taviz verilmediğini belirten Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü:

“18 yılı geride bırakıp 19. yaşımıza ulaştık...

Öyle bir 18 yıl yaşadık ki gazetemiz defalarca saldırıya uğradı, yazarlarımız pusuya düşürüldü, dövüldü, tutuklandı, yargılandı...

Şahsım, saldırı ve kurşunların hedefi oldu.

Ancak yayın kadromuz ve yazarlarımız hiç bir şekilde yılmadı, korkmadı.

Gazetemizin dağıtımı engellendi, reklam verilmedi, ekonomik baskı ve ambargolara maruz bırakıldı.

Bunca yıldır oluşan zararları tekstil firmamızdan kazandıklarımızla karşıladık.

Bunca zor şartlarda dahi; bağımsız, Atatürkçü, Türk milliyetçiliği temeline dayalı yayın politika ve ilkelerimizden asla ödün vermedik.

Bu mücadelemizde değerli okurlarımızı hep yanımızda bulduk ve onların omuzlarında bugüne geldik.

İlk günden bu yana yanımızda olan herkese minnet ve şükranlarımızı sunar yeni yaşımızı kutlayan dost ve okurlarımıza teşekkür ederim”