Yeniçağ Meral Akşener'in flaş uyarısını manşete taşıdı

Yeniçağ Meral Akşener'in flaş uyarısını manşete taşıdı
İYİ Parti lideri Meral Akşener, seçimde yenileceğini hisseden iktidarın korku politikalarına karşı toplumu uyarıp özellikle soğukkanlı olmaya davet etti

DEVLETİN GÜCÜ ELİNDE OLDUĞU İÇİN HUKUKU GUGUK YAPTILAR

Gazeteci Fikret Bila''ya konuşan Genel Başkan Akşener, devlet gücünün AKP''nin elinde olduğunu belirterek, "Hukuku guguk yaptılar, genel bir baskı politikası ile muhalefeti ve muhalifleri susturmaya çalışıyorlar" dedi. Akşener, "Bunları yaptıkça da kaybediyorlar. Seçmenin önüne sandık geldiğinde gideceklerini biliyorlar" ifadesini kullandı.

SANDIK SEÇMENLERİN ÖNÜNE GELDİĞİNDE BU İKTİDAR GİDER

Bazı kesimlerin ''Muhalefet sertleşmeli'' çağrılarına yanıt veren Akşener, şöyle konuştu: İktidarın baskı ve korkutma hamlelerine karşı bize düşen görev sağduyulu ve soğukkanlı olmak, seçmenin önüne sandığı götürmek ve seçim güvenliğini sağlamaktır. Bunu başaracağız; sandığı seçmenin önüne koyup, bunları seçimle göndereceğiz.

TEK PARTİ YÖNETİMİNE KARŞI TEKLİFİ, İNÖNÜ KABUL ETMİŞTİ

İktidarın uygulamaların, Bayar ve Menderes''in, tek parti yönetimine karşı açıkladıkları ''Üç Hürriyet Misakı''nı hatırlattığını söyleyen Akşener, "Bu belge ile adil seçim kanunu, devlet başkanlığı ile parti başkanlığının ayrılması ve anayasaya aykırı kanunların kaldırılmasını istemişler, İnönü de bu istediği yerine getirmişti" diye konuştu.

İşte Yeniçağ’ın bugünkü manşeti: